Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά

Επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά

Επίθεση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό οικονομικών εξαπέλυσε σήμερα από την Κομοτηνή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής προσυνεδρίου του κόμματος του.


Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στο Ζάππειο και αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη «φούσκα» στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ότι δεν έχει απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού, όπως για το όνομα «Μακεδονία», για να σημειώσει πως το ίδιο κάνουν και οι διορισμένοι υπουργοί.

«Εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Ελληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα φαινόμενα του νεοναζισμού στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος είπε ότι τα δημιούργησαν η εσωτερική και η εξωτερική τρόικα, με ευθύνη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου, όταν υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της «Χρυσής Αυγής» και νομιμοποίησαν το νεοναζισμό, ενώ χαρακτήρισε «νεοναζί» και την κυρίαΜέρκελ, για τις πρακτικές που ακολουθεί.

Αναφορικά με τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημείωσε ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σημειώνοντας ότι «ειδικά στα εθνικά θέματα, υπάρχουν κόκκινες γραμμές, που δεν αλλάζουν με τίποτα».


tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου