Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ-ΣΕΓΑΣ: «Αναστολή παροχών στην Παπαχρήστου»

ΣΕΓΑΣ: «Αναστολή παροχών στην Παπαχρήστου» | onsports.gr


Η πλημμελής προετοιμασία και η αποχή της Βούλας Παπαχρήστου από τους αγώνας... ανάγκασαν τον ΣΕΓΑΣ να κόψει κάθε παροχή προς την ελληνίδα αθλήτρια.
Η Ομοσπονδία του Στίβου με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό πως αποφασίστηκε η αναστολή των παροχών στην Βούλα Παπαχρήστου, λόγω της απουσίας της από τις προπονήσεις και τους αγώνες και υποστηρίζει πως θα επανέλθουν οι παροχές, μόλις η ελληνίδα αθλήτρια ενταχθεί σε προπονητή που θα έχει την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης αποφάσισε την αναστολή παροχών στην αθλήτρια, Βούλα Παπαχρήστου, λόγω της μέχρι τώρα πλημμελούς προετοιμασίας της κι αποχής από τους αγώνες.
Συγκεκριμένα το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση της ΕΠΥΑ σύμφωνα με την οποία θα γίνει στην Παπαχρήστου αναστολή των παροχών των προνομίων του σχεδιασμού για την περίοδο του 2013.
Η αναστολή θα διαρκέσει μέχρι η αθλήτρια ενταχθεί σε προπονητή, ο οποίος θα είναι της έγκρισης της ομοσπονδίας κι επανέλθει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα».
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου