Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σκουρλέτης: Η ΔΗΜΑΡ «τρανσέξουαλ» της Αριστεράς - Παπαδόπουλος: Είστε ψεκασμένοι (Βίντεο)

skoyrletis-i-dimar-transeksoyal-tis-aristeras-papadopoylos-eiste-psekasmenoi-vinteo


Άγρια διαμάχη μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και του Ανδρέα Παπαδόπουλου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη με αφορμή το ρόλο της... Αριστεράς.

Τα «αίματα» άναψαν όταν ο κ. Σκουρλέτης κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινή του δηλώση πως «oΣΥΡΙΖΑ δεν λέει πάση θυσία στο ευρώ».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» του κόμματός του σχετικά με το Μνημόνιο και την ευρωζώνη.

Η συζήτηση δεν άργησε να εξελιχθεί σε καυγά με εκατέρωθεν «πυρά». 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΔΗΜΑΡ για το ρόλο της στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως είναι έτοιμη να ψηφίσει το χαράτσι της ΔΕΗ και για το 2013.

Μάλιστα, κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε την ΔΗΜΑΡ «τρανσέξουαλ της Αριστεράς», λέγοντας: «Όταν υπάρχουν μεταλλαγμένοι αριστεροί, τρανσέξουαλ αριστεροί όπως η ΔΗΜΑΡ...».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος υποστήριξε πως η ΔΗΜΑΡ έχει ξεκαθάρισει πως δεν προτίθεται να ψηφίσει την επέκταση του ειδικού τέλους και απαντώντας στον κ. Σκουρλέτη χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «ψεκασμένη Αριστερά».
«Ψεκασμένοι αριστεροί, πάντως, δεν είμαστε, αριστεροί που να σπρώχνουν τη χώρα στον γκρεμό», είπε χαρακτηριστικά.

 

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου