Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Καμμένος: Πολιτικός απατεώνας ο Σαμαράς “Η κυβέρνηση δεν υπηρετεί το συμφέρον του τόπου”, υποστηρίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Περιοδεία στη Ρόδο πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εν όψει του αυριανού προσυνεδρίου του κόμματος με θέμα τον τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί στο νησί.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι “έχει παραδώσει την Ελλάδα στην Α. Μέρκελ και στους δανειστές της”. Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση “δεν υπηρετεί το συμφέρον του τόπου”, ενώ, θέλοντας να παρουσιάσει τις σχέσεις διαπλοκής μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κατήγγειλε (και έδωσε στη δημοσιότητα σχετική απόφαση επί υπουργίας του Άρη Σπηλιωτόπουλου) ότι ο ΕΟΤ το 2008 επιχορήγησε με 238.000 ευρώ τη Σοσιαλιστική Διεθνή για το συνέδριο το οποίο είχε πραγματοποιήσει στην Αθήνα και στο οποίο είχε εκλεγεί πρόεδρός της ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, αποκάλεσε “πολιτικό απατεώνα” τον πρωθυπουργό γιατί, όπως είπε, “άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει ως πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης”, ενώ επανάλαβε τις θέσεις του ότι θα πρέπει η Ελλάδα να αξιοποιήσει τα κοιτάσματα πετρελαίου που υπάρχουν στις θάλασσές της. Παράλληλα χαρακτήρισε πυλώνες ανάπτυξης τον τουρισμό και τη ναυτιλία.

Το μεσημέρι ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, και τοπικά στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκε το λιμεναρχείο της Ρόδου και την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Γιάννη Μαχαιρίδη, με τον οποίο συζήτησε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.


news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου