Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά και Στουρνάρα Στο Eurogroup είναι κυνικοί γκάνγκστερ, λέει ο Τσίπρας



«Δεν είναι ανίκανοι στο Eurogroup, είναι κυνικοί γκάνκστερ», τόνισε στην συνέντευξη τύπου ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών ότι ευθυγραμμίστηκε με τον Γερμανό ομόλογό του στην απόφαση για την Κύπρο.

Την αμέριστη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κυπριακό λαό εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας πως «βρισκόμαστε στο πλευρό των αδερφών μας Κυπρίων αναλαμβάνοντας το κόστος της πράξης μας... εμείς οι Ελλαδίτες και οι Κύπριοι που δεν συμμορφωνόμαστε στις υποδείξεις ...». 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό τον οποίο κατηγόρησε πως βρίσκεται κρυμμένος τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς «δεν έχει τολμήσει να ψελλίσει ούτε μία κουβέντα για το ΟΧΙ των Κυπρίων».

«Το όχι των Κυπρίων είναι το όχι όλων των λαών της Ευρώπης» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας βάζοντας  στο στόχαστρο τον Γιάννη Στουρνάρα στον οποίο καταλόγισε ότι χτες στην Βουλή είπε ανοησίες κατηγορώντας τον πως απεύχεται να επιτύχει η διαπραγμάτευση των Κυπρίων, γεγονός που όπως είπε είναι «ντροπή και όνειδος»

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για αμήχανη στάση της κυβέρνησης ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να ειρωνευτεί το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης όταν αναρωτήθηκε «τί ποτά πίνουν όταν γράφουν στο διαδίκτυο πως η κυπριακή βουλή απέρριψε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».


Πηγή:protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου