Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Κωνσταντοπούλου: 23 USB...

Κωνσταντοπούλου: 23 USB...

Κωνσταντοπούλου: 23 USB...



«Τα στοιχεία από τη διερεύνηση των υπολογιστών, δείχνουν ότι έχει γίνει μεγαλύτερη επεξεργασία στη λίστα Λαγκάρντ, από ότι ξέραμε μέχρι τώρα. Υπάρχουν 23 USB, που εντοπίζονται σε έναν υπολογιστή», είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης της κ. Κωνσταντοπούλου:

-Για την προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ: Καλλιεργείται εντύπωση στους πολίτες ότι είναι ανώφελη η διερεύνηση. Αυτό καλλιεργούν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει άρνηση συνδρομής στη διερεύνηση, προσώπων που είχαν κεντρικό ρόλο στην υπόθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να έρθει σαν καταθέσει στην Επιτροπή ο κ.Παπανδρέου από τον Οκτώβριο. Τα κόμματα της συγκυβέρνησης τον καλύπτουν σε αυτή του την στάση.  

-Καθημερινά προκύπτουν νεότερα στοιχεία. Τα στοιχεία από τη διερεύνηση των υπολογιστών, δείχνουν ότι έχει γίνει μεγαλύτερη επεξεργασία από ότι ξέραμε μέχρι τώρα. Υπάρχουν 23 USB, που εντοπίζονται σε έναν υπολογιστή, δεν είναι βέβαια όλα ενδιαφέροντα.

-Μιλάμε πάντα για πλήρη κατάργηση του μνημονίου. Η αναστολή που είπε ο κ. Τσίπρας, θα μπορούσε να αναφέρεται και στο μορατόριουμ πληρωμών.  Ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στρογγύλεψε τα λόγια του στα θέματα που υποστηρίζει.

-Για τα συμβάντα στη Μανωλάδα: Υπάρχει διολίσθηση της χώρας και της ελληνικής πραγματικότητας σε σκοτεινές και ζοφερές εποχές. 

πηγή: enikos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου