Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η 25χρονη Κατερίνα νίκησε τη λευχαιμία και την εκτέλεσαν οι κακοποιοί

Η 25χρονη Κατερίνα νίκησε τη λευχαιμία και την εκτέλεσαν οι κακοποιοί


Η ιστορία της Κατερίνας έχει προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο.
Γύριζε από τη δουλειά της στο σπίτι της όταν η μοίρα της έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι.
Στο παρελθόν χτυπημένη από πολύ σοβαρή ασθένεια (λευχαιμία) πάλεψε και τα κατάφερε να ζήσει.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κορίνθου πάλεψαν σκληρά για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτή τη φορά το δυνατό κορίτσι δεν τα κατάφερε.
Η 25χρονη Κατερίνα είχε γεννηθεί με πρόβλημα υγείας.
Οι γιατροί είχαν διαγνώσει λευχαιμία και από μικρή είχε περάσει πολλές περιπέτειες και ταλαιπωρία και νοσοκομεία, γιατρούς και θεραπεία.
Η τοπική κοινωνία της Κορίνθου είναι συγκλονισμένη από το θάνατο της νεαρής κοπέλας, ενώ σήμερα θα κηδευτεί.
Τη δαπάνη της κηδείας ανέλαβε το Ταμείο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοηθείας της Αστυνομίας.
Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους επικίνδυνους κακοποιούς της Κορινθίας
Συνεχίζονται και σήμερα από ξηράς και αέρος οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής, αφού λήστεψαν ταβέρνα το 37ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Θηβών, σκότωσαν μια 25χρονη κοπέλα, η οποία μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά της και επέστρεφε σπίτι της.
Το μεσημέρι της Κυριακής, η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο ένας εκ των αδίστακτων κακοποιών, είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.
Πρόκειται για τον Μάρκο Κόλα 36 ετών, έναν από τους οκτώ δραπέτες που διαφεύγουν και ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από μάχη, στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίερες, αστυνομικών τότε, ένας πολίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτύπωμά του ταυτοποιήθηκε στο εστιατόριο που λήστεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν το τζιπ που έκλεψαν οι κακοποιοί από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, σε αγροτική περιοχή στον Σολομό Κορινθίας.
Τα νέα δεδομένα φαίνεται πως διευκολύνουν τις έρευνες της ΕΛΑΣ καθώς κύκλοι της αστυνομίας εκτιμούν ότι η ταυτοποίηση του Μάρκο Κόλα φέρνει πιο κοντά τις αρχές στον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι πιθανότατα κινούνται πλέον πεζή.
Ταυτόχρονα, η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το κλεμμένο τζιπ προκειμένου να εντοπίσει δείγμα DNA που θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση και των άλλων δραστών ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι δράστες φρόντισαν να μην αφήσουν ενοχοποιητικά στοιχεία πίσω τους, όπως όπλα ή κάποιο άλλο αντικείμενο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/293618/i-25hroni-katerina-nikise-ti-leyhaimia-kai-tin-ektelesan-oi-kakopoioi#ixzz2P6UylMmq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου