Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

"Δηλητήριο" ΠΑΣΟΚ για Μουρούτη

Giorgos-Mouroutis1


Στόχο τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη έχει η εξαιρετικά σκληρή διαρροή στην οποία προχώρησε το απόγευμα η Ιπποκράτους με αφορμή, όπως υποστηρίζεται, διαρροές κατά του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ σε διάφορες ιστοσελίδες.
Με βαρύτατες εκφράσεις όπως «μπουνταλάς», «μαγκιές τσιουάουα», «γαυγίζει με τσιρίδες» και ένα γενικότερο απαξιωτικό ύφος εναντίον του η Ιπποράτους θεωρεί ότι σηκώνει το γάντι που αυτός της έριξε και του απαντά.
Αναλυτικά, το non paper έχει ως εξής:
Οταν ο Μουρούτης και τα μουρουτόπαιδα κάνουν μια βρωμίτσα το μαθαίνει ο κόσμος όλος γιατί είναι πάντα χοντροκομμένη. Ετσι, μετά το μεσημέρι άρχισε να διαρρέει ο μπουνταλάς ως «κύκλους Σαμαρά» την δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για τις «μυστικές» συναντήσεις των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και τη δημιουργία «παραμάγαζου» στην κυβέρνηση, σε τέτοιο βαθμό, που λένε τα παπαγαλάκια ότι οι δύο αρχηγοί «λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο». Γιατί ο τρελλαντώνης έτσι και τα πάρει στο κρανίο «ουαί και αλίμονο», λένε. Τουτέστιν, όπως γράφουν φίλα προκείμενα στη ΝΔ μπλογκς, αν πάει σε εκλογές ο πρωθυπουργός «τότε θα δούμε «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβέλη».
Ωπα ρε μεγάλε Μουρούτη, μόνος σου το σκέφτηκες αυτό; Μαγκιές του ύφους και του στυλ τσιουάουα φέρουν αποκλειστικά και μόνο την υπογραφή του μεγάλου επικοινωνιολόγου, ο οποίος όμως δεν σκέφτεται πριν γαυγίσει με τσιρίδες. Το αν είναι τρελός ο Αντώνης θα έπρεπε να το γνωρίζουμε προ των τελευταίων εκλογών, αλλά εάν εν πάσει περιπτώσει αποφάσιζε να παραιτηθεί, θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι εκλογές δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχουν και οι διερευνητικές εκλογές.
Αν πάλι τον ενοχλούν που οι δύο εταίροι του στην κυβέρνηση μιλούν ή και συναντιούνται κατ' ιδίαν ή δι' εκπροσώπων, τότε... ξίδι. Ας φροντίσει τουλάχιστον να λειτουργούν σωστά, γρήγορα και αποτελεσματικά οι ενδοκυβερνητικοί μηχανισμοί συνεννόησης και μετά ας ενοχλείται. Και εν πάσει περιπτώσει, εδώ κοτζάμ πρόσκληση για ένωση της κεντροαριστεράς έκανε ο Βενιζέλος, το τετ-α-τετ ενόχλησε τον Μουρούτη;
Κι επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους, ας υπενθυμίσει κάποιος στα υπόγεια του Μαξίμου ότι ο λόγος που βρίσκονται εκεί αυτοί και όχι κάποιοι άλλοι είναι επειδή το θέλησε ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης, γι αυτό ας μην παίρνει πολύ ο πωπός τους αέρα.
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου