Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου:Χρειάζεσαι ψυχίατρο

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου:Χρειάζεσαι ψυχίατρο

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή αιχμές της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ περί συμμετοχής συγγενικών προσώπων του βουλευτή της ΝΔ στη λίστα Λαγκάρντ.


"Ποια νομίζετε ότι είστε, επιτέλους; Γυρίζει και λέει τρεις φορές ότι "καλύπτετε συμφέροντα, είστε μέσα στη λίστα, έχετε λόγο να τους καλύπτετε αμφισβητώ την ηθική σας" και θέλετε να καθόμαστε να την ακούμε κιόλας; της απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.
"Μην παραφέρεστε κύριε, ποιος είστε;" ανταπάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου, με τον κ. Γεωργιάδη να της λέει φανερά εκνευρισμένος : "Εσύ να πας να δεις ποια είσαι, να πας σε κανένα ψυχιατρείο".
"Οι δηλώσεις στις οποίες προβαίνουν τα συγκεκριμένα μέλη της Επιτροπής χαρακτηρίζουν τα ίδια τα μέλη και το επίπεδό τους, τον τρόπο σκέψης και τη στάθμη τους. Είναι ενδεικτικά του πανικού στον οποίο βρίσκονται καθώς και της διάθεσης συκοφαντίας και λασπολογίας εκείνων που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους", συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της ΝΔ της απάντησε:
"Ζητώ συγγνώμη από τον ευατό μου τον άφησα να παρασυρθεί από τις συνεχόμενες προσβολές της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Της επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς, είναι άξια κοινού χλευασμού , όπως ήδη συμβαίνει"...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου