Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο Άκης απειλεί, το ΠΑΣΟΚ τρέμει

Ο φυλακισμένος πρώην Υπουργός τρομοκρατεί την Ιπποκράτους
Ο Άκης απειλεί, το ΠΑΣΟΚ τρέμει

Φαντάσματα του παρελθόντος ξυπνούν στο ΠΑΣΟΚ, με τη χθεσινή συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου να έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στον κυβερνητικό εταίρο της Ιπποκράτους. Την ώρα που ο Βενιζέλος προσπαθεί να απεμπλακεί από την προ εαυτού του εποχή, οι σκελετοί βγαίνουν από τη ντουλάπα ένας ένας.
Ο άλλοτε πανίσχυρος Άκης, σήμερα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού απειλεί με αποκαλύψεις καθώς θεωρεί πως θυσιάστηκε προκειμένου να κατευναστεί το λαϊκό αίσθημα.
Όπως μάλιστα τόνισε στη συνέντευξη του, "δε μπορούσα να αγοράζω υποβρύχια μόνος μου" θέλοντας να τονίσει τις ευθύνες και των υπολοίπων που συναποφάσιζαν στο ΚΥΣΕΑ βάζοντας με αυτό τον τρόπο στο κάδρο τον Κώστα Σημίτη και το Γιώργο Παπανδρέου. Εμμέσως πλην σαφώς λοιπόν, απειλεί με περισσότερες αποκαλύψεις, γεγονός που αν υλοποιηθεί αναμένεται να προκαλέσει σεισμούς πολλών ρίχτερ στο πολιτικό σκηνικό.
Για την περίφημη κατοικία της οδού Αρεοπαγίτου πάντως, τονίζει ότι ήταν λάθος του καθώς θα έπρεπε να έχει επιλέξει να νοικιάσει διαφορετική κατοικία, παρ' ότι αυτή θεωρεί πως αγοράστηκε με απόλυτη διαφάνεια.


πηγή: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου