Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ "ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

kedikogloy


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΤΟΥ BRAVISSIMO
Αυτά που συμβαίνουν σύμφωνα με το ρεπορταζ που κάναμε σήμερα είναι πρωτοφανή γεγονότα και εαν οι καταγγέλλοντες έχουν δίκιο και βασιμότητα σε όσα ισχυρίζονται μπορούμε να μιλάμε πλέον για ανοιχτή και απροκάλυπτη κατατρομοκράτηση από ένα καθεστώς ολιγαρχών του κοινοβουλευτισμού απέναντι σε πολίτες που τους βούτηξαν καταθέσεις, βιος και υπάρχοντα και τους άφησαν πάμφτωχους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του προέδρου μικρομολογιούχων των Κυκλάδων, Κωνσταντίνο Απέργη που μίλησε στο makeleio, άνδρας της ασφάλειας στο γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου έτυχε να ακούσει έντονη συνομιλία-κατά τους ισχυρισμούς του νομικού και του πελάτη του-μεταξύ του Σταμάτη Άγα και της γραμματέως του Κεδίκογλου. Ο αστυνομικός υπέβαλε υπηρεσιακή αναφορά στην Αστυνομία Αθηνών όπου ανήκει οργανικά αναφέροντας ότι "υπάρχει φόβος για τρομοκρατικά χτυπήματα από μέρους του επικεφαλής των ομολογιούχων που μίλησε άσχημα στη γραμματέα".
Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Εισαγγελία Σύρου όπου κάλεσε την Τετάρτη τοπρωί στις 10 τον Σταμάτη Άγα να καταθέσει όσα ξέρει. Το απόγευμα η εισαγγελία παρήγγειλε στην αστυνομία την σύλληψη με έκθεση σύλληψης. Ο Άγας συνελήφθη και διανυκτέρευσε στο τμήμα. Το πρωί της Πέμπτης πήγε στον εισαγγελέα ο οποίος μετά την παροχή εξηγήσεων μέσω υπομνήαμτος αφέθηκε ελεύθερος.
Agas Stamatios
Ο συλληφθείς Σταμάτης Άγας
Από την πλευρά του Σταμάτη Άγα ζητήθηκε να γίνει γνωστό το όνομα του αστυνομικού φρουρού αλλά και της γραμματέως ώστε να μάθουν ποιοι τους θεώρησαν ύποπτους για τέλεση τρομοκρατικών ενεργειών.
Μιλάμε για απίστευτη ιστορία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τραμπούκους όπως αντιλαμβάνεστε και κομματόσκυλα. Πολιτικοί που δεν σέβονται το γεγονός ότι οι ομολογιούχοι έχασαν τις περιουσίες τους μετά το ολέθριο κούρεμα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ελάχιστα ΜΜΕ που δεν λειτουργούν με προσδοκώμενα κέρδη και συνεργασίες με τον κ.Κεδίκογλου, προέβαλλαν το θέμα. Οι υπόλοιποι βαστάζοι του καθεστώτος Σαμαρά(μετά λύπης και εφημερίδες που δήθεν κυκλοφορούν με αντιμνημονιακό μανδύα) έθαψαν το θέμα. Ντροπή τους. Αλλά όταν ο λαός τους πάρει στο κατόπι θα βγαίνουν και θα λένε ότι αυτοί δεν ήταν δοσίλοι αλλά δημοκράτες.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου