Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αυτός, αυτή και τα... μυστήρια της ΕΡΤ!

aytos-ayti-kai-ta-mystiria-tis-ert


Για να είναι κανείς σταρ υπάρχει ένας βασικός κανόνας: να τον θεωρούν σταρ! Και η Έλλη Στάηανήκει σε αυτή την κατηγορία. Γιατί έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν εξέλαβε την φήμη σα δόξα. Παράλληλα έχει χιούμορ  και έχει αποδείξει ότι δεν απογοητεύεται. Και σε τελευταία ανάλυση είναι καλήδημοσιογράφος.

Αυτή η διαπίστωση θα έπρεπε να την έχουν κάνει τόσο ο Αιμίλιος Λιάτσος όσο και ο Βασίλης Θωμόπουλος. 

Δεν το κατάλαβαν δυστυχώς. Μπλέχτηκαν στα δίχτυα των προσωπικών ζητημάτων της κ. Στάη που στο κάτω -κάτω της γραφής αφορούν την ίδια και τους εμπλεκόμενους στην ιδιωτική σφαίρα ενδιαφερόντων της.
 
Με λίγα λόγια ο κ. Λιάτσος -ο οποίος εξέδιδε μια εφημερίδα η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ πέρναγε γενιές δεκατέσσερις όσους είχαν θέση ευθύνης στην ΕΡΤ- θα πρέπει να προσγειωθεί και να καταλάβει επιτέλους το πραγματικό συμφέρον της κρατικής τηλεόρασης. 

Το δελτίο ειδήσεων και όλο το ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ είναι το μεγάλο της όπλο. Εκεί είναι υποχρεωμένος να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του ο κ. γενικός.
 
Αλλά και η κ. Στάη έχει κάνει τις πισωγυριστές της και τα… κεφαλοκλειδώματα στον Αιμίλιο Λιάτσο. Και αυτή πρέπει να συνεργαστεί, όχι ως ντίβα, αλλά ως κανονική δημοσιογράφος όπως δηλαδή της αξίζει.
 
Εν πολλοίς και οι δυο πλευρές έχουν υποχρέωση έναντι του κοινού που ενισχύει της ΕΡΤ με τον οβολό του να ηρεμήσουν και να φτιάξουν ένα δελτίο ειδήσεων αντάξιο των προσδοκιών της κοινής γνώμης και όχι των κομματικών μαγειρείων.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου