Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πάνος Καμμένος: Με τον εισβολέα δεν κάνεις διάλογο

Πάνος Καμμένος: Με τον εισβολέα δεν κάνεις διάλογο


Από την Κομοτηνή συνέχισε την αντεπίθεση του κόμματος του στους δανειστές, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο προσυνέδριο των Αν.Ελ. στην πρωτεύουσα της Ροδόπης.

Στην ομιλία του, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε για ανάγκη επαναπροσδιορισμό των συμμαχιών μας και για αντίσταση που πρέπει οι πολίτες του Νότου να κρατήσουν απέναντι στο γερμανικό οικονομικό επεκτατισμό. Χαρακτήρισε μάλιστα "ναζί" την Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας πως η Ελλάδα δε δέχεται "ούτε κατακτητές,ούτε νταβατζήδες" αλλά αντίθετα πρέπει να ενισχύσει τους δεσμούς της με λαούς όπως ο Ρωσικός με τους οποίους μας ενώνει το ορθόδοξο δόγμα.
Σε ό,τι αφορά την οικονομική ανάπτυξη, η ανάγκη για άμεση απεμπλοκή από τα μνημόνια αποτέλεσε κυρίαρχο στοιχείο της ομιλίας του Πάνου Καμμένου, όπως άλλωστε και η κήρυξη του χρέους ως επαχθούς με διενέργεια λογιστικού ελέγχου. Σχετικά με την Τουρκία, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πως έχει ξεφύγει, στιγματίζοντας το ρόλο του προξενείου, ο οποίος παραβιάζει κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/293701/panos-kammenos-me-ton-eisvolea-den-kaneis-dialogo#ixzz2P71LKoqk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου