Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ψεύτες πολιτικοί... υπήρχε σχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων!

pseutes-politikoi-ypirxe-sxedio-gia-to-kourema-ton-katatheseon


Όλοι γνώριζαν! Είναι ψεύτες! Εκτός από τους λαούς της Ευρώπης που έχουν δώσει την εξουσία σε φτηνούς πολιτικούς που στήνουν παγίδες και σενάρια για να εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα.

Όπως αποκάλυψε η «Η» το σχέδιο επιβολής έκτακτης εισφοράς στις καταθέσεις που έσκασε σαν βόμβα στους Ευρωπαίους πολίτες, με την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, δεν ήταν και τόσο ξαφνικό αλλά σχέδιο που μεθοδευόταν σιωπηρά και μεθοδευμένα, εδώ και καιρό.

Έχει ξεκινήσει η μετατροπή του τραπεζικού συστήματος της Ευρώπης σε απόλυτα γερμανικού και αυτό εκδηλώθηκε στην πρώτη ευκαιρία, δηλαδή στην κυπριακή κρίση

Είναι αξιοσημείωτο ότι το σχέδιο ήδη από το περασμένο Καλοκαίρι, υπήρχε επισήμως στις τεχνοκρατικές διαδικασίες των Βρυξελλών, όπως αποκαλύπτει έγγραφο της Κομισιόν το οποίο παρουσίασε η «Η».

Βέβαια καθόλου δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι καθημερινά σχεδόν διαπιστώνουμε ότι, εκτός των άλλων, οι πολιτικοί είναι και αθεράπευτοι ψεύτες. 

Στο κάτω κάτω πολιτική και ψέμα δεν είναι και τόσο αντίθετες «λειτουργίες»,έτσι μας έμαθαν… Δεν είναι, μάλιστα, λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πολιτικός που να μη λέει -πολλά ή λίγα- ψέματα δεν έχει «ανακαλυφθεί» ακόμη.

Εκείνο, όμως, που μ' εκπλήσσει είναι ότι ακόμη και ως ψεύτες οι διαχειριστές της εξουσίας αποδεικνύονται ανίκανοι ακόμα και στο ψέμα. 

Όλοι γνωρίζουν ότι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ψέμα είναι ν' αντέχει σχετικά στον χρόνο. Δεν γίνεται να πιστεύεις ότι μπορείς να παραμυθιάσεις κάποιον ή κάποιους, αν το ψέμα που θα πεις σήμερα θ' αποκαλυφθεί αύριο ή μεθαύριο.

Το πρόβλημα, πλέον, είναι των πολιτών.

Για πόσο θα ανέχονται τους ψεύτες πολιτικούς να διαχειρίζονται αυτή τη χώρα!

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου