Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.

iera-exetasi

Δεν ζούμε πλέον καμία δημοκρατία αλλά τον απόλυτο φασισμό και την κλοπή των λαών από την Μέρκελ, τον Σόϊμπλε και τα εξαρτήματα της Γερμανίας στην ΕΕ.
Δεν υπάρχει ευροκοινοβούλιο αλλά Ιερά Εξέταση, ο σύγχρονος τιμωρός-τύραννος των λαών της νότιας Ευρώπης. Εμείς σας το λέμε πρώτοι για τις καταθέσεις σας. Φυλαχθείτε και μην ακούτε κανένα παπαγαλάκι τύπου Στουρνάρα ή Σαμαρά. Όλοι αυτοί είναι υπηρέτες της ΕΕ-Ιεράς Εξέτασης.


Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα "Ημερησία", "την επιβολή «τιμωρίας» σε όσους διατηρούν μεγάλες αποταμιεύσεις, άνω των 100.000 ευρώ, σε «προβληματικές» τράπεζες θα εξετάσουν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης στην άτυπη σύνοδο του Δουβλίνου.Η πρόταση νόμου που εξετάζεται θα ισχύει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενωσης το 2015 και θα προβλέπει την επιβολή ζημιών και στις διατραπεζικές τοποθετήσεις". 

Με απλά λόγια: κάθε μέρα, οι διεθνείς εγκληματίες της ΕΕ αποφασίζουν και χειρότερα για τους λαούς της νότιας Ευρώπης. Αυτά που γίνονται σήμερα-αύριο στην ΕΕ, γίνονται για την Ελλάδα και για το πώς θα αρπάξουν μέσα σε μια μέρα τα λεφτά του κοσμάκη όπως άρπαξαν τις τραπεζικές καταθέσεις στην Κύπρο. 

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ!

πηγή: makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου