Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΤΟΝΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ: ΠΑΡΕΔΟΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

samaras-ekdotes

Aυτές τις ώρες ο μετακατοχικός πρωθυπουργός του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και εκπρόσωπος των τοκογλύφων στην Ελλάδα, γράφει τις μελανότερες σελίδες στην εποχή της μεταπολίτευσης.

Υπακούοντας στις εντολές των νταβατζήδων και μεγαλοεργολάβων του τόπου χρησιμοποιεί την δύναμη των Ειδικών Κατασταλτικών Μονάδων της ΕΛΑΣ που έχουν άλλο σκοπό και οφείλουν να είναι προσηλωμένες στην προστασία του πολίτη από το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία και με εντολές του επιτρέπει να γίνονται τέτοια αίσχη απέναντι σε νοικοκύρηδες που πληρώνουν φόρους, χαράτσια και κάθε λογής μπαξίσια στο κράτος τύραννο.


Η Ελλάδα στα τέσσερα για τον Τόνι Τσολάκογλου. Οι κάτοικοι όμως συσπειρώνονται στη Χαλκιδική. Θα γίνει της Κερατέας. Ακόμα κι αν υπήρχαν προς εκτέλεση εντάλματα δεν σπάζεις πόρτες, δεν ξεριζώνεις ριζέλες από τις πόρτες και δεν εισβάλλεις έτσι σε σπίτια πολιτών που έχουν μικρά παιδιά, στις 3 το ξημέρωμα.

Η αστυνομία που βιώνει καταστάσεις φτώχειας υπάκουσε στον ηγεμόνα και θα πληρώσει το αντίτιμο των πράξεων της.

Ο λαός δεν είναι πια με το μέρος κατοχικών δυνάμεων που υπακούν τυφλά σε εντολές και δεν σέβονται-ακόμα και μετά από ένταλμα σύλληψης, επαναλαμβανάνουμε-την οικιακή γαλήνη.

Η αστυνομία επέλεξε στρατόπεδο. Η Χαλκιδική είναι πια μια νέα Κερατέα. Και οφείλουμε σαν makeleio να στηρίξουμε τον αγώνα της.

Σ.Χ

πηγή: makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου