Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Στα όριά του ο Σαμαράς έτοιμος για εκλογές


Μυστική συνάντηση των εκπροσώπων...

του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, έλαβε χώρα, την Τρίτη το απόγευμα, στο σπίτι της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου με αντικείμενο να υπάρξει συντονισμός για ενιαία γραμμή και στάση. Από τη μία ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητά ανασχηματισμό και αντιπροεδρία για να αποκτήσει ρόλο και από την άλλη ο Φώτης Κουβέλης να αρνείται συμμετοχή σε κάποιο μελλοντικό νέο υπουργικό συμβούλιο, αν και όταν γίνει ανασχηματισμός


Την ίδια στιγμή και οι δύο επιχειρούν να βρουν κοινό τόπο και κοινή φόρμουλα για τις ψηφοφορίες στη Βουλή, αλλά και μια ενιαία στάση εν γένει σχετικά με τα όποια ζητήματα αφορούν την κυβέρνηση. Απώτερος σκοπός τους, σύμφωνα με το newpost.gr, είναι να προσπαθήσουν να θέσουν υπό επιτροπεία τον πρωθυπουργό. 

Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι «τρελός» και δεν σηκώνει πολλά πολλά και έτσι και του τη δώσει «ουαί και αλίμονο». Και επειδή δεν μπαίνει υπό κανενός είδους κηδεμονία, αν πάει σε εκλογές τότε θα δούμε «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος»… του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβέλη. 

 kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου