Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σιγή ιχθύος από Μαξίμου για Καραμανλή

karamanlis-ypoklopes


Oύτε κουβέντα από το Μέγαρο Μαξίμου για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που αφορά το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή και τον όποιο συσχετισμό του με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.

“Δεν μάς ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα. Με αυτά ασχολείται η Δικαιοσύνη. Ας κάνει λοιπόν την δουλειά της ελεύθερα” λένε κοφτά παράγοντες του Μαξίμου στην προσπάθειά τους να υποβαθμίσουν το θέμα.
Στις μεταξύ τους συζητήσεις στελέχη του Μαξίμου κυρίως εκείνα που κινούνται στους υπόγειους χώρους του πρωθυπουργικού Μεγάρου αναφέρουν ότι δεν βλέπουν τους λόγους για τους οποίους διογκώθηκε τόσο το συγκεκριμένο θέμα. “Δεν καταλαβαίνουμε πως ο αρμόδιος ανακριτής στηρίχθηκε στην έκθεση ενός Ρώσου πράκτορα και πώς αυτή έφθασε στα χέρια του” σχολιάζουν ψιθυριστά. Προσθέτουν δε: “Σιγά μην κάνουμε και δηλώσεις για το θέμα για να ηρωποιήσουμε τον Καραμανλή”.
Είναι γεγονός ότι στο Μαξίμου πιστεύουν ότι το θέμα του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού συντηρείται από τους λεγόμενους “καραμανλικούς’ για να γίνεται τζόγος. Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεν ρίχνουν νερό στον μύλο του εν λόγω πολιτικού θρίλερ γνωρίζοντας ότι μόνο ο Καραμανλής βγαίνει κερδισμένος από αυτό…


rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου