Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σκάνδαλο με μπασκεμπολίστρια που έχασε τη θέση της λόγω καύλας



Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες και ειδικότερα στον χώρο του αθλητισμού. Ανάστατος είναι ο χώρος του μπάσκετ από το σκάνδαλο που ξέσπασε σε γυναικεία ομάδα της Α΄ κατηγορίας που έχει σαν έδρα της τη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, η πανύψηλη και πανέμορφη ξένη μπασκετμπολίστρια βρισκόταν σε περίοδο μεγάλης καύλας και μη μπορώντας να συγκρατηθεί, έδωσε ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο με παίκτη, επίσης από ομάδα της Α1, για σεξ μέχρι τελικής πτώσης.
Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες στέναξαν τα κρεβάτια και τα πατώματα στο ξενοδοχείο, ενώ οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι τους διαδρόμους, καθώς πηδιόντουσαν μανιασμένα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Το κακό για την ξαναμμένη παίκτρια ήταν ότι το επόμενο μεσημέρι η ομάδα της έδινε καθοριστικής σημασία αγώνα για το πρωτάθλημα.Μετά από μια νύχτα έντονου σεξ, η αθλήτρια παρουσιάστηκε στον αγώνα κυριολεκτικά εξαντλημένη, η απόδοση της όπως ήταν φυσικό κυμάνθηκε σε τραγικά επίπεδα και αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να χάσει η ομάδα της τον αγώνα, αλλά και η ίδια τη θέση της.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου μόλις πληροφορήθηκαν τα όσα έλαβαν χώρα στο κεντρικό ξενοδοχείο και αφού διασταύρωσαν τις πληροφορίες τους, προχώρησαν σε διακοπή του συμβολαίου της, με την αιτιολογία της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Όσον αφορά στη πέτρα του σκανδάλου, τον παίκτη ομάδας από την Αθήνα, κανείς δεν πήρε μυρωδιά για τα κατορθώματα του και έτσι τη νύφη τη πλήρωσε μόνο η μπασκετμπολίστρια, η οποία σίγουρα θα το ξανασκεφτεί σοβαρά στο μέλλον να κάνει σεξ παραμονές ενός σημαντικού αγώνα.


press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου