Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ- Άδωνις:Ήμουν ασπίδα στον Βενιζέλο

ΒΙΝΤΕΟ- Άδωνις:Ήμουν ασπίδα στον Βενιζέλο


«Φαινόταν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε σκοπό να ξεκινήσει τις μπουνιές. Όταν σηκώθηκε από τη θέση του μπήκαμε μπροστά για να τον σταματήσουμε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο που κατέθετε στην Προανακριτική.

«Ο Κασιδιάρης σηκώθηκε από τη θέση του, πέταξε το ποτήρι και έσπασε το μικρόφωνο. Άρχισε να κινείται προς τον κ. Βενιζέλο σα μαινόμενος ταύρος και έπρεπε να τον σταματήσουμε», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Παράλληλα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για όσα συμβαίνουν στην Προανακριτική ενώ αναφερόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «πρόβλημα συμπεριφοράς».
«Κανένας άνθρωπος στη γη δεν μπορεί να αντέξει να είναι με την κα Κωνσταντοπούλου στο ίδιο δωμάτιο. Έχει τσακωθεί ακόμα και με τον άνθρωπο που μας φέρνει τον καφέ», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει συνεχώς άσχετες ερωτήσεις».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε επίσης ότι θα ήταν χρήσιμο οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής Επιτροπής να μεταδίδονται από το κανάλι της Βουλής.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου