Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πάλι θα πέσει το γέλιο της αρκούδας στα Δωδεκάνησα-H «γαλάζια» οδοντίατρος που έγινε τομεάρχης στη ΝΔ (εικόνες)

H «γαλάζια» οδοντίατρος που έγινε τομεάρχης στη ΝΔ [εικόνες & βίντεο]


H Γιώτα Τριγώνη, η αποκαλούμενη και «Οδοντίατρος των επωνύμων», ανέλαβε χρέη Τομεάρχη Δωδεκανήσων στη Νέα Δημοκρατία, στη Γραμματεία Οργανωτικού.
Ήδη, το Σαββατοκύριακο έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, στο πλευρό του Γραμματέα Οργανωτικού Γ. Λουλουδάκη και του Περιφερειάρχη Δωδεκανήσων Ν. Μπακογιάννη, σε περιοδεία στα Δωδεκάνησα, εν όψει του Προσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Ρόδο.

Η Γιώτα Τριγώνη, πρόσφατα πραγματοποίησε την πρώτη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Athens through my eyes» που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα και θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να καταλήξει στη Ζυρίχη. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Γ. Βαρδινογιάννης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, πλήθος καλλιτεχνών, αλλά και αθλητών, μιας και η Γιώτα είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα του Ικάρου Καλλιθέας, Λάζαρο Αγαδάκο.
Σύμφωνα με το rodosalarm η Γιώτα Τριγώνη ήταν υποψήφια στη Β' Αθηνών με τον ΛΑΟΣ στις εκλογές του Μαΐου, ενώ στις εκλογές του Ιουνίου, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου