Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ποιοί φοβήθηκαν το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ;

ScreenHunter_116 Apr. 30 15.37


Γιατί προσπάθησαν να το “θάψουν” στα media ;

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου έγινε στο ΣΕΦ το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων !

Ενα ιστορικό συνέδριο για το νεώτερο κόμμα της Ελληνικής Βουλής.


ScreenHunter_122 Apr. 30 15.38
Ενα συνέδριο που,υπό άλλες συνθήκες, θα έπρεπε να υπάρχει συνωστισμός των media , για να δούνε τα τι,πως,γιατί τους,αλλά και να αλιεύσουν άφθονο κούς – κούς ,που τόσο αρέσει στους αναγνώστες τους ,αλλά…
ScreenHunter_120 Apr. 30 15.38

…αλλά βλέπετε οι εντολές ήσαν άλλες…


ScreenHunter_121 Apr. 30 15.38

…οι εντολές ήσαν ,προφανώς λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, “άρον-άρον εξαφάνισον αυτό” !!!

ScreenHunter_115 Apr. 30 15.37

Ευτυχώς τα κατάφεραν μόνο εν μέρη…

ScreenHunter_113 Apr. 30 15.37

Ξαφνιάστηκα δυσάρεστα, ως πολίτης, όταν “σαρώνοντας” το διαδίκτυο ,το Σάββατο το απόγευμα και ειδικά τα “megaλα sites” είδα ή μάλλον ή δεν το είδα πουθενά (!) ή το είδα κάπου καταχωνιασμένο ,με ελάχιστες εξαιρέσεις και ειδικότερα το real.gr και το enikos.gr ,που του έδωσαν την προβολή που του έπρεπε,δικαιώνοντας πλήρως τον Πάνο Καμένο ,που καταγγέλει συνεχώς το γεγονός του αποκλεισμού από τα media κι εγώ τον θεωρούσα υπερβολικό (συγνώμη Πάνο).

ScreenHunter_118 Apr. 30 15.38

Και τώρα…συνέδριο !!!

Μοναδικό συνέδριο με απίστευτο πάθος και ενθουσιασμό ,που θα το ζήλευαν πολλά συνέδρια πολιτικών νεολαιών !

Συγκλονιστική και πατριωτική η ομιλία του Πάνου Καμένου,ενθουσίασε όλους τους συνέδρους,σηκώνοντας  το στάδιο “στο πόδι” !

ScreenHunter_123 Apr. 30 15.38

Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε ομιλία πολιτικού αρχηγού,να διακόπτεται τόσες φορές ,από τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα !

Το συνέδριο κατέδειξε την αδιαμφισβήτητη ηγετική φυσιογνωμία του Πάνου Καμένου,αλλά και τους 4-5 “δεύτερους” που σηκώνουν στις πλάτες τους τους Ανεξάρτητους Ελληνες ,διαθέτοντας πολύ “βαριά”φωνή !

ScreenHunter_114 Apr. 30 15.37

Τα όποια μικροπροβλήματα ή παραλείψεις του συνεδρίου,δεν στάθηκαν ικανά να χαλάσουν τη διήμερη γιορτή δημοκρατικής αισιοδοξίας ,που έστειλε σε όλους όσους δεν φορούν παρωπίδες ή χρωματιστά γυαλιά,το αισιόδοξο μήνυμα ότι υπάρχει υγιές πολιτικό αύριο !

ScreenHunter_119 Apr. 30 15.38

Αντί επιλόγου

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και το συνέδριό τους απέδειξαν τη δυναμική τους , αύξησαν τις μετοχές τους στο πολιτικό αύριο της χώρας,μας έφτυσαν κατάμουτρα την πολιτική της στάνης και των προβάτων,μας απέδειξαν πόσο καλό ,τελικά,τους έκαναν οι “αυθόρμητες”αποχωρήσεις , “υποχρεώνουν”τον Σαμαρά να κάνει ακόμα πιο γρήγορα το “βήμα” για το νέο προσωπικό του κόμμα , και κατάφερε να προβληματίσει όλους τους σκεπτόμενους Ελληνες , οι οποίοι αναρωτιούνται έκπληκτοι ,”πως είναι δυνατόν ένα “δεξιό”κόμμα να είναι τόσο “αντί” στο σημερινό κατεστημένο ;”

Και το ταξίδι μόλις άρχισε…


ypervasinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου