Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Βρούτσης έδωσε με "απευθείας ανάθεση" 18.450 ευρώ στον Κουκιάδη για μια "εμπειρογνωμοσύνη"! Λεφτά υπάρχουν...


Σε εποχές πρωτοφανούς κρίσης όπως η τωρινή, συνεχίζονται οι "απευθείας αναθέσεις" πολλών χιλιάδων ευρώ!
Με την απόφαση που αποκαλύπτει σήμερα το Press-gr, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη δίνει με "απευθείας ανάθεση" 18.450 ευρώστον δικηγόρο και καθηγητή Εργατικού Δικαίου Γιάννη Κουκιάδη για ποιον, νομίζετε, λόγο; Για να εκπονήσει μιαΕμπειρογνωμοσύνη με θέμα: "Έκθεση για τη δομή του νέου ενιαίου Κώδικα Εργατικού Δικαίου".


Όπως  εξηγείται μάλιστα στην απόφαση πρόκειται απλώς για συγκέντρωση της ισχύουσας νομοθεσίας - προφανώς το υπουργείο είναι ανίκανο να την κάνει με τις δικές του υπηρεσίες...
Η κ. Στρατινάκη ήταν γενική γραμματέας του υπουργείου από την εποχή της Λούκας Κατσέλη και τέτοιες αποφάσεις έχουν την πολιτική έγκριση του νυν υπουργού Γιάννη Βρούτση.
Και ποιος είναι ο Γιάννης Κουκιάδης;Παλαιός ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκτός από πανεπιστημιακός στη Θεσσαλονίκη, το όνομά του είχε ακουστεί και για τη θέση του πρωθυπουργού μετά την παραίτηση Γ. Παπανδρέου και πριν συμφωνηθεί ο Λ. Παπαδήμος. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο πρώτος πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). 


press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου