Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μετά από 3 χρόνια μνημόνιο μόνο τα οπίσθια της Φαίης και το δημόσιο χρέος παραμένουν στο ύψος τους!


Tελικά δύο πράγματα παραμένουν στο ύψος τους, σ΄αυτή τη χώρα, μετά από 3 χρόνια μνημόνια και θυσίες.
Το ένα είναι τα οπίσθια της Φαίης η οποία προκάλεσε  κραδασμούς και αναστάτωση όταν ανέβασε μια σχετικήφωτό στο twitter  και το άλλο είναι το δημόσιο χρέος το οποίο εκτοξεύθηκε στα 309 δις-εκεί που βρισκόταν και προ μνημονίων- παρότι έχουν εξαθλιώσει τις ζωές των πολιτών.



Το "Πρώτο Θέμα"έγραψε για τα οπίσθια της Φαίης>
Θεωρείται ότι διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα και αψεγάδιαστα κορμιά της ελληνικής showbiz και αποφάσισε να το υπενθυμίσει σε όσους τυχόν το είχαν ξεχάσει, αλλά και να το δείξει σε όσους είναι δύσπιστοι.
 
Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά η οποία φόρεσε το πράσινο μπικίνι της και γύρισε κυριολεκτικά την πλάτη στους followers της, όπως φαίνεται στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
 
Με το… φωτογραφικό αυτό «ντοκουμέντο», η ξανθιά παρουσιάστρια απέδειξε ότι δεν έχει ανάγκη από photoshop και λοιπές επεξεργασίες, καθώς η εγκυμοσύνη δεν έχει αφήσει κανένα «σημάδι» πάνω στο ψιλόλιγνο κορμί της και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας.
 
Και όλα αυτά, πάνω στα βραχάκια σε παραλία της Βουλιαγμένης, λίγο πριν κάνει την πρώτη της βουτιά για το φετινό καλοκαίρι.
 
Βέβαια, στη θέα των εν λόγω φωτογραφιών υπήρχαν και πάλι εκείνοι που δεν ήταν και τόσο σίγουρα ότι πρόκειται για την ίδια από τη στιγμή που το πλάνο λήψης της φωτογραφίας δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό της.
 
Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που κάνουν και πολλές διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες του Hollywood, χρησιμοποιώντας άλλα… κορμιά και «πλασάροντάς» τα ως δικά τους. Τι και αν η Φαίη Σκορδά έχει δώσει «δείγματα» του αψεγάδιαστου κορμιού της κατά το παρελθόν, φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν βοηθούν στο να περάσει το μήνυμα που θέλει…
(Αυτό που διαπιστώνει κανείς στο λογαριασμό της Φαίης στο twitter είναι ότι υπάρχουν φωτογραφίες όλων των άλλων (φίλων της) εκτός του Λιάγκα!)


Ενώ η Ελευθεροτυπία-πιο παραδοσιακή- επιμένει να ασχολείται με το χρεός κόντρα στο success story του Σαμαρά>

Σκαρφάλωσε στα 309 δισ. ευρώ το Μάρτιο του 2013, όταν ένα χρόνο πριν ήταν 280,3 δισ. ευρώ και το Δεκέμβριο του 2012 ανέρχονταν στα 305 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών. Τρία χρόνια από την προσφυγή στα μνημόνια το χρέος παραμένει στα ίδια σχεδόν επίπεδα, παρά την κατρακύλα στα εισοδήματα.

 Με τον ήλιο τα μπάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Μέσα σε ένα χρόνο, το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά  29 δισ. ευρώ και είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με το Μάρτιο του 2010 πριν τη προσφυγή στα μνημόνια όταν είχε διαμορφωθεί σε 310,3 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Δελτίο Δημοσίου Χρέους που δημοσιοποιήθηκε την ώρα που η συγκυβέρνηση παίζει το χαρτί του "success story".
Κι αυτό παρά τα «κουρέματα» και την λεηλασία του κρατικού προϋπολογισμού με τις άγριες περικοπές δαπανών που διοχετεύουν πλούτο κι έσοδα σε τοκοχρεολύσια προς ιδιώτες καιεπίσημους πιστωτές, σαν τις τράπεζες και τα hedge fund και σαν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Η τελευταία κέρδισε πρόσφατα 2 δισ. ευρώ

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου