Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΦΙΑΣΚΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!

20130507-120010.jpg


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
Διαβάστε τι έλεγαν πριν λίγες ημέρες για την “τιτάνια προσπάθεια”: Το επόμενο «σημαντικό» γκρουπ περιουσιακών στοιχείων που θα μπει στη διαδικασία της αποκρατικοποίησης εντός του 2013 είναι στον τομέα των υποδομών.

Μάλιστα, η περίπτωση του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκτιμάται ότι βρίσκεται αρκετά ψηλά στις προτεραιότητες του ΤΑΙΠΕΔ. Η διαδικασία 
ιδιωτικοποίησης του ΔΑΑ αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι τον Ιούνιο και περιλαμβάνει την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης που λήγει το 2026, αλλά και την πώληση ποσοστού συμμετοχής του Δημοσίου που ανέρχεται στο 55%. Για το ΔΑΑ υπάρχει δεδηλωμένο ενδιαφέρον από τους κινεζικούς ομίλους Shenzhen Airport και Friedmann Pacific Asset Management, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν, μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα!!!

Καταλαβαίνετε τον διεθνή διασυρμό, ειδικά στα μάτια των σοβαρών επενδυτών που νόμιζαν ότι στην Ελλάδα κάνει κουμάντο η …κυβέρνηση! Μιλούσαν με τα δεδομένα της προγενέστερης κατάστασης την ώρα που οι Γερμανοί έκαναν τις μπίζνες τους ανενόχλητοι χωρίς ουδείς να πάρει είδηση το παραμικρό. Ντροπή σας υποτακτικοί!
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου