Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αναφορά κατά Δραγασάκη και Πάντζα από την Χρυσή Αυγή


Την περασμένη Παρασκευή είχαμε μία στημένη ερώτηση «σούπα» ενός αριστερού κομματάρχη (Mr Αλέξης Τσίπρας) προς έναν δοτό αριστερό υπουργό (Ρουπακιώτης) σχετικά με τον «αντιρατσιστικό» νόμο.
Όταν θέλησε ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος να απαντήσει στα μύρια όσα είπαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο προεδρεύων Δραγασάκης του αφαίρεσε τον λόγο και παρανόμως κάλεσε τον φρούραρχο της Βουλής. Γίναμε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλλους. Οι υβριστές της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτοί οι ίδιοι βουλευτές που μαζί με τους αναρχικούς αριστεριστές φωνάζουν το σύνθημα: «Μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι», αυτοί οι ίδιοι να χειροκροτούν την πρόσκληση του Δραγασάκη προς τον φρούραρχο. Ο φρούραρχος βεβαίως δεν ήρθε και ούτε ποτέ θα ερχόταν, γιατί κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα.


Ο κ. Δραγασάκης απέδειξε ότι όχι μόνο εμπαθής είναι, αλλά και άσχετος με τα κοινοβουλευτικά, αφού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτήν την σχεδιασμένη προβοκάτσια της αριστεράς. Σαν αμετανόητος μπολσεβίκος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και φαντασιώθηκε ότι ήταν ένας κομισάριος της Τασκένδης επί σταλινικής τρομοκρατίας. Εντελώς αντιθεσμικά είδαμε γηραιά υπάλληλο της Βουλής (γνωστό κομματόσκυλο του ΚΚΕ) να εξηγεί τον κανονισμό στον ίδιο τον προεδρεύοντα. Ο Δραγασάκης δεν πήρε καμία θέση όσον αφορά την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά των συντρόφων του στο σύνολό τους, αλλά και των βουλευτών Κανελλοπούλου, Πάντζα και Κοντονή που εκραύγαζαν "Χάιλ Χίτλερ".

Η Χρυσή Αυγή, τηρώντας το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τον κανονισμό της Βουλής και με αίσθημα ευθύνης έναντι του Ελληνικού Λαού καλεί τον πρόεδρο του ελληνικού Κοινοβούλιο με αναφορά που κατέθεσε σήμερα να πάρει θέση για αυτήν τη θλιβερή, αντισυνταγματική και παράνομη συμπεριφορά του αντιπροέδρου της Βουλής Δραγασάκη και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό. Οποιαδήποτε αδράνεια και συγκάλυψη της παράνομης συμπεριφοράς Δραγασάκη θα είναι ακόμα μία αποκάλυψη εκ μέρους των κυβερνώντων για το τι εννοούν όταν λένε "Συνταγματικό τόξο". Κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτονται στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

Ακολουθεί το κείμενο προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής:

Προς κ.Ευάγγελο Μεϊμαράκη
Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Θέμα: Αναφορά κατά Αντιπροέδρου Ι. Δραγασάκη και βουλευτών Μ. Κανελλοπούλου και Γ. Πάντζα

Σε συνέχεια της θλιβερής, παράνομης και αντισυνταγματικής συμπεριφοράς του Αντιπροέδρου της Βουλής και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Δραγασάκη, την Παρασκευή 17 Μαΐου ε.ε. κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου,

Καλείσθε,
Να εφαρμόσετε το άρθρο 81 του Κανονισμού και να καλέσετε εγγράφως σε απολογία τον ανωτέρω Αντιπρόεδρο για να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί, σύμφωνα με το Σύνταγμα (ουδεμία ποινή επιβάλλεται άνευ προτεραίας ακροάσεως). Αν οι εξηγήσεις δεν κριθούν επαρκείς, πρέπει να εφαρμόσετε τον Κανονισμό και να επιβάλλετε την απομάκρυνσή του και να καλέσετε τη Βουλή, κατά την αμέσως επομένη συνεδρίαση, να επεκτείνει, ενδεχομένως, τον αποκλεισμό του Αντιπροέδρου Δραγασάκη έως 15 ημέρες. Με βάση το άρθρο 81, παρ. 1 του Κανονισμού, ο καταγγελλόμενος Αντιπρόεδρος Ι. Δραγασάκης επέδειξε ανεπίτρεπτη και ανάρμoστη αντικoινoβoυλευτική συμπεριφoρά, με σκοπό και αποτέλεσμα να επιβάλει με βία και απειλή βίας (κλήση Φρουράρχου) σε μέλoς της Βουλής (Π. Ηλιόπουλος) την παράλειψη πράξης (ανάπτυξη λόγου και ερωτήσεως) πoυ ανάγεται στην απoστoλή τoυ.

Παράλληλα, καλείσθε και για εντολή διενέργειας ΕΔΕ για να διαπιστωθεί ο ρόλος της υπαλλήλου της Βουλής που υπαγόρευε στον Αντιπρόεδρο Ι. Δραγασάκη τι ακριβώς να λέει, ώστε ενδεχομένως να τεκμηριωθεί μία ευρύτερα προπαρασκευασμένη και διοργανωμένη Γκεμπελική συνωμοσία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής.Επίσης,με βάση το άρθρο 81, παρ. 1 του Κανονισμού, ο καταγγελλόμενος Αντιπρόεδρος Δραγασάκης επέδειξε ανεπίτρεπτη, ανάρμoστη και εξυβριστική αντικoινoβoυλευτική συμπεριφoρά κατά του συνόλου των παρισταμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, λέγοντας:
•«Εδώ δεν είστε σε καμία συμμορία, σε καμία παρέα που μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να λέτε…»
•«Έτσι μπράβο! Κύριε Παππά, είναι μια καλή πρωτοβουλία. Φύγετε για να μη σας διώξω με έναν άλλον τρόπο, αφού δεν σέβεστε τον Κανονισμό.»

Επίσης, παρακαλείσθε για τις σχετικές ενέργειες σας κατά της βουλευτού ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία μας απεκάλεσε «Δολοφόνους, αντεροβγάλτες!» και κατά του ηθοποιού και νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάντζα, ο οποίος τόλμησε να εκφωνήσει μέσα στη Βουλή των Ελλήνων «Χάϊλ Χίτλερ».

Επειδή τα ανωτέρω τεκμηριώνονται πλήρως από τα Πρακτικά και την κατεγεγραμμένη εικόνα τηλεόρασης της Βουλής, τυχόν μη Κλήση σε Απολογία του Αντιπροέδρου Δραγασάκη, της Μ. Κανελλοπούλου και του Γ. Πάντζα, θα συνιστούσε ενδεχομένως μη σύννομη πράξη και κατάχρηση εξουσίας.

Μετά τιμής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου