Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Νικολόπουλος: Μπορώ να συνεργαστώ με όλους

Νικολόπουλος: Μπορώ να συνεργαστώ με όλους


Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, μίλησε στον Real Fm, στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφερόταν ότι έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων…


«Δεν υπάρχει ούτε στο site το δικό μου, ούτε έκανα καμία δήλωση σε κανέναν, ότι εγώ έγινα δεκτός με χειροκροτήματα στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είμαι παλιά καραβάνα για να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει αυτό το γεγονός», ξεκαθάρισε αρχικά ο κ. Νικολόπουλος και συνέχισε: 
«Υπάρχει η ομιλία μου στο site των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου λέει ότι «προφανώς εσείς, το συνέδριο σας, θα αποφασίσετε για αυτή τη συνεργασία».
«Η δήλωση που έκανα και προφανώς παρερμηνεύθηκε, ήταν ότι πρέπει να συνεργαστούμε, ότι μπορούμε να βρεθούμε στο ίδιο πεδίο μάχης», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος και συμπλήρωσε:
«Μπορώ να συνεργαστώ με όλους. Όταν μπορώ να συνεργαστώ με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δυνατόν να μην μπορώ με τους Ανεξάρτητος Έλληνες; Είναι απόλυτα σεβαστό ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να διαφωνούν. Το Χριστιανοδημοκρατικό κίνημα, από την ιδρυτική του διακήρυξη αναφέρει ξεκάθαρα ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλους. Θα πάμε ακόμα και με το διάβολο αρκεί να φύγουν οι δαίμονες».

enikos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου