Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ας σώσουμε την πατρίδα μας και η πατρίδα θα μας σώσει



Έχουμε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν περιουσίες και όταν αυτές πέρασαν στην κατοχή των παιδιών τους αυτά τα εξαφάνισαν όλα.
Έτσι και ο ελληνικός λαός παρέλαβε μια πατρίδα, που του παραδόθηκε από τους παλαιότερους με αίμα, κόπο και ιδρώτα. Επειδή όμως οι νεοέλληνες δεν μάτωσαν, δεν κόπιασαν και δεν ίδρωσαν γι’ αυτήν την αφήνουν να τους την κλέψουν οι ξένοι μέσα από τα χέρια τους.
Ο νεοέλληνας για τα μόνα πράγματα που νοιάζεται είναι να μη χάσει τη δουλειά του, τη σύνταξή του, το σπίτι του, τις καταθέσεις του, τις ανέσεις του και καθόλου δεν τον ενδιαφέρει εάν θα χάσει την πατρίδα του. Δεν μπορεί όμως ο ανόητος νεοέλληνας να κατανοήσει ότι όλα αυτά τα χάνει επειδή χάνει την πατρίδα του.


Οι επιχειρήσεις που φύγανε επειδή πήρανε χρηματοδοτήσεις και πήγαν στις βαλκανικές χώρες, ο ξένος που έρχεται και σου παίρνει την εργασία, οι ξένοι που σε διοικούν, η δημόσια περιουσία που περνάει στα χέρια των ξένων, οι ελληνικές επιχειρήσεις που κλείνουνε, τα ελληνικά κεφάλαια που εξαφανίζονται, η μετανάστευση των νέων επιστημόνων, η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, η γκετοποίηση, η ανασφάλεια, η μείωση της στρατιωτικής ισχύος της χώρας κλπ είναι απώλεια πατρίδας.

Και επειδή σιγά – σιγά χάνεται η πατρίδα μας, χάνουμε και τις δουλειές μας, τα χρήματά μας, τις συντάξεις μας, την δημόσια υγεία και τις άλλες κοινωνικές παροχές, τον δημόσιο πλούτο μας κλπ.

Είπαν οι Κύπριοι, ένα πρόσκαιρο όχι για να μη χάσουν τις καταθέσεις τους. Έπρεπε όμως να πουν ένα μόνιμο όχι για να μη χάσουν την πατρίδα τους. Χάνοντας όμως την πατρίδα τους θα τα χάσουν όλα.

Ας σκεφτούμε αυτά που είπε ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης πριν από τη μάχη του Μαραθώνα.
Να σώσουμε λοιπόν την πατρίδα μας με οποιοδήποτε τίμημα και αυτή θα μας σώσει.

Οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν αποικίες. Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δυνάμωσαν οικονομικά χάρη στις αποικίες τους. Εμείς χαιρόμαστε που θα γίνουμε αποικία των Κινέζων.

Έχουμε καταντήσει ένας ηλίθιος λαός, γι’ αυτό επιτρέπουμε να μας δουλεύουν και να μας επεξεργάζονται άνθρωποι που έχουν μυαλό κόκορα.

Προσπαθούν να αλλοιώσουν το έθνος με την εισβολή των λαθρομεταναστών και αν κάποιος πάει να διαμαρτυρηθεί του κάνουν μαθήματα αντιρατσισμού και αγάπης.

Αγάπη όμως χωρίς διάκριση δεν έχει αξία. Κάποιος παππούς βρήκε μια οχιά στο χωράφι του και αντί να τη σκοτώσει της είπε: «φύγε καλό μου κορίτσι». Η οχιά έφυγε και πήγε και κουλουριάστηκε κάτω από ένα δέντρο. Μετά από λίγη ώρα ο παππούς πήγε να ξαπλώσει κάτω από το δέντρο, δεν είδε την οχιά και αυτή τον δάγκωσε στο σβέρκο και πέθανε.

Μου είπε ένας βοσκός μια ιστορία για ένα λυκόσκυλο που πήρε και το μεγάλωσε από μικρό μαζί με τα τσοπανόσκυλα. Κάποια στιγμή έβρισκε κομμένα πρόβατα και δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος τα έκοβε χωρίς να τον κυνηγήσουνε τα σκυλιά. Ανακάλυψε ότι τα πρόβατα τα σκότωνε το λυκόσκυλο και επειδή τα τσοπανόσκυλα το γνωρίζανε δεν το πειράζανε.

Μήπως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα έρθει κάποιος στο σπίτι του να τον σκοτώσει, να τον κλέψει ή να βιάσει τη γυναίκα του και στο όνομα της αγάπης θα τον αφήσει να βλάψει τον ίδιο και την οικογένειά του;

Προσέχετε όμως γιατί καλή η αγάπη αλλά φυλάξτε και τους εαυτού σας γιατί πολλοί δεν εκτιμούν την αγάπη που τους δείχνεις και την βλέπουν ως αδυναμία. Φερόμαστε καλά στους Τούρκους στα Δωδεκάνησα και στη Θράκη. Πού είναι όμως οι Έλληνες της Ίμβρου, της Τενέδου και της Πόλης; Πήγα στην Κωνσταντινούπολη και στα πρόσωπα των ελλήνων είδα ζωγραφισμένο τον φόβο. Ή έχετε την εντύπωση ότι εάν η Θράκη και κάποια νησιά του Αιγαίου περάσουν στα χέρια των Τούρκων αυτοί θα εκτιμήσουν τον τρόπο που τους φερθήκαμε; Σας πληροφορώ ότι δεν πρόκειται να αφήσουν ελληνική ψυχή ούτε για δείγμα. Ξέρετε γιατί προωθείται ο μουσουλμανισμός σε όλο τον κόσμο; Γιατί κυριαρχεί ο φανατισμός. Όποιος δεν σκύβει το κεφάλι το κόβουνε. Και αυτοί θέλουν ένα νέο κόσμο που θα σκύβει το κεφάλι. Γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί με την αθρόα είσοδο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και με τη νομιμοποίηση αυτών.

Προσέχετε όμως γιατί αυτά τα θέματα λύνονται με νόμιμες διαδικασίες, μέσα από την πίεση που ασκείται στην κυβέρνηση. Ας λειτουργήσουμε συλλογικά ως αντίβαρο σε ένα καράβι που έχει γύρει στο πλάι και κοντεύει να βουλιάξει. Χάρη στο αντίβαρο που έχει ήδη δημιουργηθεί έγινε μια καλύτερη φύλαξη των συνόρων. Χάρη στο αντίβαρο που έχει δημιουργηθεί έκλεισε ο δρόμος της εξουσίας στον Τσίπρα και στους εθνοδιαλυτές της αριστεράς. Και αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το αντίβαρο σήμερα ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης θα τραβούσαν το Σαμαρά από τη μύτη.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί σήμερα δεν βγαίνει ένας ηγέτης. Γιατί έχουμε καταντήσει ένας ασήμαντος και ανόητος λαός. Ας βρούμε την ελληνική ψυχή μας και τις αξίες μας και ξέρει ο Θεός την ώρα που θα εμφανίσει τον άνθρωπο του και τότε να είστε σίγουροι ότι αυτός με το ένα χέρι θα ξεριζώνει τα αγριόχορτα και με το άλλο χέρι θα φυτεύει τα κρίνα.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να λειτουργήσουμε συλλογικά, αυξάνοντας το αντίβαρο και η πίεση που θα ασκηθεί σε αυτούς που εξουσιάζουν ντόπιους και ξένους θα είναι μεγάλη. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

πηγή:Economist, kostasxan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου