Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ποιος ήταν ο αστυνομικός της ΕΥΠ που αυτοκτόνησε στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ποιος ήταν ο αστυνομικός της ΕΥΠ που αυτοκτόνησε στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Κανείς από τους συναδέλφους του δε γνώριζε ότι ο Χριστόφορος Κωστίκος το τελευταίο διάστημα ήταν πιεσμένος. Μπορεί το όνειρο του να έγινε πραγματικότητα και να αποσπάστηκε στην ΕΥΠ όμως τα προσωπικά προβλήματα που τον βασάνιζαν ήταν πολλά. Και έγιναν για αυτόν θηλιά που άρχισε σιγά, σιγά να σφίγγει και να τον πνίγει.

Δεν μίλαγε πολύ και σχεδόν κανείς από τους δικούς του ανθρώπους δεν γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε. Τόσο σε προσωπικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Στα 34 του χρόνια, παντρεμένος χωρίς παιδιά, ο αστυνομικός που το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έδειχνε τις τελευταίες ημέρες να μη μπορεί να διαχειριστεί αυτό που του συνέβαινε και τον είχε καταβάλει.
Ήταν λίγο πριν τη μια σήμερα το μεσημέρι όταν μετέβη στον αερολιμένα Αθηνών, με δύο ακόμη συναδέλφους του προκειμένου να παραλάβει δύο αλλοδαπούς συλληφθέντες. Καθώς μιλούσε μαζί τους, προφασίστηκε πως ήθελε να πάει στην τουαλέτα και απομακρύνθηκε. Εκεί, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, το κόλλησε στον κρόταφο και αυτοπυροβολήθηκε. Οι αστυνομικοί που άκουσαν τον πυροβολισμό έσπευσαν στο σημείο και μια καθαρίστρια βρήκε το Χριστοφορο Κωστίκο να κείτεται νεκρός σε λίμνη αίματος.
Η είδηση έσκασε σα βόμβα στο Σώμα της Αστυνομίας. Συνάδελφοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφθασε στα άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα. Επέλεξε να πάρει μαζί του το μυστικό και τους λόγους που τον οδήγησαν να πατήσει τη σκανδάλη και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου