Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο πρώην, ο νυν και η απόπειρα δολοφονίας θα την έστελναν φυλακή

Ο πρώην, ο νυν και η απόπειρα δολοφονίας θα την έστελναν φυλακή
Αθωώθηκε πανηγυρικά τελικά μία 56χρονη γυναίκα, εργαζόμενη στο Πανεπιστήμιο Πατρών η οποία κατηγορήθηκε για ψυχική συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενώ είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξης τόσο πρωτόδικα όσο και στον δεύτερο βαθμό.
Η γυναίκα είχε βρεθεί στη… μέση, όταν το 2006 στο σπίτι της στην Λακκόπετρα, ο πρώην με τον νυν σύντροφό της είχαν έρθει σε έντονη αντιπαράθεση και ο ένας προσπάθησε να δολοφονήσει τον άλλον.

Τότε η 56χρονη κατηγορήθηκε πως ήταν μπροστά και μάλιστα συνέργησε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, παρά το γεγονός πως η ίδια από την πρώτη στιγμή ανέφερε πως απουσίαζε από το σπίτι.
Χθες (30-05-2013) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, αθώωσε τη γυναίκα ομόφωνα, κάτι που σημαίνει πως, όπως προβλέπεται και από το νόμο η απόφαση δεν προσβάλλεται από κανένα ένδικο μέσο ούτε μπορεί να αναιρεθεί. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η μέχρι χθες κατηγορούμενη, είχε ασκήσει αναίρεση στον Άρειο Πάγο και η υπόθεσή της οδηγήθηκε στο δεύτερο Εφετείο, ανατρέποντας έτσι την καταδίκη δεκαετούς κάθειρξης.


πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου