Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Όχι» Καρατζαφέρη στην επιστροφή στη ΝΔ «με αυτή την πολιτική»

«Όχι» Καρατζαφέρη στην επιστροφή στη ΝΔ «με αυτή την πολιτική»

«Όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, με αυτή την πολιτική, είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, με αυτή την πολιτική, εμείς να έρθουμε σε επαφή» είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
«Μπορούμε να μιλήσουμε για πολιτικές. Τα άλλα τα λέει ο ποιητής. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι ούτε από τη μία πλευρά, ούτε από την άλλη» πρόσθεσε, ασκώντας κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, σημειώνοντας: «Δεν ακούω προτάσεις, μόνο ευχολόγια».


«Πρέπει να συζητήσουμε πολιτική: 'ναι' στο ευρώ ή 'όχι' στο ευρώ, θα μείνουμε στο μνημόνιο; Εάν έχουν σκοπό να μείνουμε στο Μνημόνιο με ακριβό ευρώ, είναι καταστροφή. Η εναλλακτική πρόταση που έρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι συμφορά. Άρα καλούμεθα να διαλέξουμε ανάμεσα στη συμφορά και την καταστροφή» πρόσθεσε.

Παράλληλα, άφησε αιχμές εναντίον των Αδ.Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ, λέγοντας: «Δεν περίμενα να είναι τόσο νεοφιλελεύθεροι [...] Περίμενα περισσότερο πατριωτισμό. Δεν είναι κακό να αλλάζει κανείς απόψεις, κακό είναι να μην σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του».

Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου