Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ

paraitithike-apo-koinovoyleytikos-ekprosopos-ton-anel-o-terens-koyik


Την παραιτήσή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλλε σήμερα ο Τέρενς Κουίκ, επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικό δημοσίευμα του newpost.gr. 

Όπως έγραφε και το newpost  o κ. Κουίκ έχει ενοχληθεί από την συμπεριφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην παραίτηση. 

Ωστόσο ο ίδιος, μπορεί να εκφράζει με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του στον κ. Καμμένο, από την άλλη παραμένει προσηλωμένος στο κόμμα των ΑΝΕΛ. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε το πρόγραμμα της νέας πολυήμερης περιοδείας του την ερχόμενη εβδομάδα όπότε και θα συμμετάσχει σε δράσεις του κόμματος προκειμένου να προωθήσει το Εθνικό Πρόγραμμα του κόμματος.


Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Μαΐου θα εκπροσωπήσει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται στην Κέρκυρα για την επέτειο της Ένωσης των Ιονίων Νήσων με την Ελλάδα. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα επισκεφθεί τη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή και τους φορείς της πόλης για το θέμα του ξεπουλήματος της νήσου Κουκουμίτσας και της απέναντι σε αυτή παραλίας που εντάχθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ. Για το ζήτημα αυτό ο Τέρενς Κουίκ, για λογαριασμό του Πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Μιχαλάτου, κατέθεσε πολύ πρόσφατα σχετική Ερώτηση στη Βουλή.

Το βράδυ, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞ ΕΛ θα επισκεφθεί τη Λευκάδα σε μία πρώτη συνεργασία με τα εκεί στελέχη του Κινήματος στα πλαίσια της μετασυνεδριακής ανασυγκρότησης.

Την Τετάρτη ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί το Αργοστόλι για δράσεις που προγραμματίζουν οι εκεί Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής.

Την Παρασκευή 24/5/2013, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί τη Λέσβο, άλλη μία από τις Περιφέρειες που έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία. Είναι προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία στις μεγάλες πόλεις του νησιού, συναντήσεις του με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς και το βράδυ του Σαββάτου, θα παραστεί σε εκδήλωση καλλιτεχνικής βραδιάς που οργανώνει ο Σύλλογος «Μυτιλήνη Grace» των Ελληνοαμερικανών της Λέσβου, με Πρόεδρο τη δημοσιογράφο Ντόρα Πολίτη. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην οικονομική στήριξη της συνεχιζόμενης θεραπείας του νεαρού αστυνομικού Στρατή Δούκα, ο οποίος έμεινε ανάπηρος από τη μέση και κάτω μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε εν ώρα υπηρεσίας. 

Την Κυριακή, ο Τέρενς Κουίκ θα πάει για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα στη Σάμο όπου με πρωτοβουλία των Πολιτευτών Κώστα Χατζημιχάλη και Γιώργου Γαρυφάλλου θα έχει συνάντηση με μέλη των εκεί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκινώντας ένα διάλογο με το λαό προκειμένου να προωθήσει το Εθνικό Πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλες τις Περιφέρειες της κοινοβουλευτικής του ευθύνης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο κ. Κουίκ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Λαμία όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που άνοιξε τις πύλες της χθες το βράδυ αλλά και στα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Φθιώτιδας. 

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Έκθεση. «Στην Έκθεση της Λαμίας είχα έρθει πριν από τρεις μέρες, όταν ακόμα ήταν εργοτάξιο, για να μιλήσω με εκθέτες και με τα συνεργεία που ετοίμαζαν τα περίπτερα. Σήμερα, μαζί με Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είχα την ευκαιρία να τα δω όλα έτοιμα και να αντιληφθώ ότι πράγματι η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας είναι ένας πολύ ισχυρός εμπορικός θεσμός, αλλά εξαιρετικά υποτιμημένος από το Κράτος. Ό, τι γίνεται εδώ, γίνεται από ίδιους πόρους και με πολύ φιλότιμο και χωρίς καμία στήριξη από τη συγκυβέρνηση, παρ’ όλο που μιλάει συνέχεια για σχέδια Ανάπτυξης. Διαψεύδεται πανηγυρικά με τη στάση της απέναντι σε αυτές τις εμπορικές δραστηριότητες οι οποίες είναι και το τελευταίο αποκούμπι προώθησης κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» τόνισε.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου