Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ Κ.Ε ΤΟΥ ΛΑΟΣ: "ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΔ". ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΛΑ....

karatzaferis samaras

Σε παρωδία ... «Δημοκρατικής διαδικασίας» και αναισθησίας εξελίχθηκε η Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. στα υπόγεια γραφεία του κτηρίου που στεγάζεται το κόμμα, προκειμένου να αποτραπεί η δυνατότητα να καταγράψουν τα ΜΜΕ την απουσία πολιτικών προτάσεων πολιτικού διαλόγου και προβληματισμού για το έσχατο κατάντημα του πάλαι ποτέ, πολλά υποσχόμενου αρχηγίσκου Καρατζαφέρη.
Με προχθεσινή ανάρτηση μας είχαμε προαναγγείλει τον διορισμό στη θέση του Γραμματέα Κ.Ε. του Ευρωβουλευτή Ν. Σαλαβράκου, πρώην νομικού συμβούλου του μεγαλοαπατεώνα τραπεζίτη Κοσκωτά. Είμαστε βέβαιοι ότι, ο αρχηγίσκος Καρατζαφέρης διαβάζει ανελλιπώς το «Μακελειό», γι' αυτό και η σχετική αναφορά του σε μας κατά την ομιλία του και φοβούμενος τις αντιδράσεις από την γνωστοποίηση των λεπτομερειών του ρεπορτάζ μας διόρισε, ως Γραμματέα Κ.Ε. την χθεσινή στο κόμμα Ελισάβετ Τσάρου, η οποία στερείται παντελώς πολιτικής γνώσης, πολιτικής πείρας και κομματικής νομιμοποίησης, για την θέση νούμερο 2 του κόμματος. Αυτό το τελευταίο αποδεικνύει και την αυτοϋποβάθμιση του ίδιου του Καρατζαφέρη από αρχηγό σε αρχηγίσκο. Στην Κ.Ε. υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του υπό αμφισβήτηση πλέον αρχηγίσκου του ΛΑ.Ο.Σ. και των πρώην Γραμματέων των προηγουμένων Κεντρικών Επιτροπών του ΛΑ.Ο.Σ., Αποστόλη Μπαμίχα και Μιχάλη Βάρδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Απ. Μπαμίχας επέκρινε την ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ. για τις υπόγειες διαδρομές των επαφών της με την Ν.Δ. (π.χ. συνάντηση με Άδωνη Γεωργιάδη, ως σχετική ανάρτηση μας), όπως επίσης, για τις πολιτικές επιλογές συγκεκριμένων προσώπων, όπως π.χ. ο διορισμός της 'Άννας Ζωηρού στο ΤΑΙΠΕΔ και ο διορισμός του Κώστα Λεβαντή στον ΑΣΕΠ οι οποίοι δεν είχαν προσφέρει τίποτε στο κόμμα, σε αντίθεση με τον παραγκωνισμό επιφανών από την προσφοράς τους στελεχών.
Η αμφισβήτηση του αρχηγίσκου προέδρου Γ.Καρατζαφέρη συνεχίστηκε όταν στον Μιχάλη Βάρδα του απαγορεύτηκε να λάβει τον λόγο επικαλούμενος το προχωρημένο της ώρας (16:40) !!! Στην αήθη και πρωτοφανή στα πολιτικά χρονικά άρνηση Καρατζαφέρη, να ακούσει τις απόψεις του πλέον έμπειρου κομματικού στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ. δημιουργήθηκε στην αίθουσα πανδαιμόνιο, με συνέπεια ο τελευταίος να αποχωρήσει από την αίθουσα καταγγέλλοντας τις απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του αρχηγίσκου. Με βάσει και άλλες πληροφορίες που έχουμε, προκύπτει το γεγονός της συνολικής πολιτικής υποβάθμισης του ΛΑ.Ο.Σ. που σηματοδοτεί και την γρήγορη ολοκληρωτική εξαφάνιση του από το πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου