Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ



Με έναν πράσινο φάκελο έφθασε στην Ιπποκράτους ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, για τη κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι η «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του κόμματος, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει για την Ιπποκράτους η πρωτοβουλία του προέδρου για «άνοιγμα» στην κεντροαριστερά που φαίνεται να προσκρούει στην αρνητική διάθεση της ΔΗΜΑΡ.


Σύμφωνα με τον Real Fm, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε τον Νίκο Σαλαγιάννη  να δώσει στη δημοσιότητα οικονομικά στοιχεία του κόμματος που συνέλεξε σε δικό της πόρισμα η Ιπποκράτους και τα οποία θα δοθούν σήμερα στα στελέχη. Πρόκειται για τους ισολογισμούς και τους απολογισμούς από το 2004 και μετά αλλά αφορούν και την παρούσα οικονομική κατάσταση του κόμματος. Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να ανακοινωθεί και η μετακίνηση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στη Χαριλάου Τρικούπη.

Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου αναφέρουν ότι επιχειρεί να κλείσει το θέμα των οικονομικών, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση των Παπανδρεϊκών στα στοιχεία που θα δώσει η Ιπποκράτους.

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου