Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε ο Άκης

Τους ζήτησε βοήθεια για τη δίκη - Επιμένει στην κλήτευση οπωσδήποτε του Κ. Σημίτη!
Του Μάρκου Μουζάκη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε ο ΆκηςΣε τρία ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε ο Α. Τσοχατζόπουλος απ’ τον Κορυδαλλό τις μέρες του Πάσχα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν η πρώτη τηλεφωνική επαφή του Άκη μαζί τους μετά τη σύλληψή του.
Πρόκειται για στελέχη με μακρά διαδρομή στο Κίνημα, στελέχη τα οποία κάποια περίοδο ήσαν πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες του.
Κατά τις πληροφορίες μας, ο Άκης αφού ευχήθηκε στους έκπληκτους πρώην φίλους του τα «χρόνια πολλά» και τους διεκτραγώδησε τη δικιά του κατάσταση, τους ζήτησε να τον βοηθήσουν στην εξέλιξη της πολύκροτης δίκης του.
Συγκεκριμένα τους παρακάλεσε να ζητήσουν από συγκεκριμένα πρόσωπα να πάνε να καταθέσουν υπέρ του, ότι η δίωξή του είναι καθαρά πολιτική και ότι σε πολιτικό επίπεδο είχε αρχίσει η περιθωριοποίησή του και ο διωγμός του επί των ημερών Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου.
Στη λιγόλεπτη συζήτηση που είχε με αυτά τα τρία πρόσωπα ο Α. Τσοχατζόπουλος τους είπε ακόμα, ότι θα δώσει σκληρή μάχη μέχρι το τέλος για τη δικαίωσή του, όπως χαρακτηριστικά τους τόνισε, για να αποδείξει πως διώκεται προκειμένου να «αθωωθεί» και να ξεπλυθεί όλο το πολιτικό σύστημα απ’ τις αμαρτίες του.
Επίσης τους υπογράμμισε ότι θα επιμείνει στο αίτημά του να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου.
Ιδιαίτερα επέμεινε ότι θα ζητήσει να καταθέσει οπωσδήποτε ο τότε πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, με τον οποίο όπως τόνισε είχε κατ’ επανάληψη συζητήσει για τα εξοπλιστικά.
Όλα δείχνουν –και αυτές οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που αποκαλύπτουμε σήμερα- πως ο Άκης είναι αποφασισμένος να μην πέσει αμαχητί. Και αναμένονται κι άλλες εκπλήξεις…


πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου