Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΡΕ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ ΣΤΟ "ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ" ΣΟΥ, ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΩΝ Illuminati ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ;

laos-ilouminati


Βγαίνει δημόσια ο πρώην σώγαμπρος στο Καστρί και μας λέει για το κόμμα της δραχμής. Ανακοίνωσε επίσημα τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με τον τίτλο «Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων».

Ο κ. Κατσανέβας, ο οποίος στο παρελθόν είχε παντρευτεί την κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου, Σοφία, περιγράφει τις κύριες αρχές της πολιτικής κίνησης που δημιούργησε μαζί με άλλα 214 ιδρυτικά μέλη σε πέντε άξονες που είναι: ανατροπή του Μνημονίου, επιστροφή στη δραχμή, αυτοδύναμη ανάπτυξη, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.
Μάλιστα. Να σε στηρίξουμε ρε Θόδωρε. Να βάλουμε τα στήθια μας μπροστά για να ελευθερωθεί η πατρίδα από τους Νενέκους. Αλλά...
Ανάμεσα στα στελέχη που είδαμε είναι και ο κ.Νικόλαος Λάος. Ποιος είναι ο κ.Λάος; Όπως αυτοτιτλοφορείται ο ίδιος πρόκειται για τον Διευθυντή του LLI και Μέγας Διδάσκαλος της Βασιλικής Τέχνης του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων. Επικεφαλής των Ιλουμινάτι στη χώρα.
Τι να στηρίξουμε ρε Θόδωρε; Τους Μασόνους και τους σκοταδιστές, όπως τους αποκαλούν; Από τους Ρότσιλντ στους 'σκοταδιστές;'.
Eκτός εαν μιλάμε για λάθος άνθρωπο. Οπότε πάμε πάσο.
makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Πρώτα κούρεψαν τα ομόλογα.
    Δοκίμασαν μετά, στην Κύπρο, το κούρεμα των καταθέσεων.
    Τώρα "σκέφτηκαν" την έξοδο από το ευρώ.
    Γνωρίζουν όμως ότι ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να συμβεί αυτό, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!
    Πως το κάνεις αυτό το μαγικό?
    Φτιάχνεις ένα κόμμα από Αριστερά (Αλαβάνος), ένα κόμμα από Κέντρο-Αριστερο-Δεξιά (Κατσανέβας) και ένα από Δεξιά (πιστεύω ότι θα το δούμε σύντομα) και όταν τα κόμματα αυτά αποκτήσουν την απαιτούμενη ισχύ ΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ (ο μ@λ@κ@ς!) ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!
    MAGIC!!!

    Είναι σωστό να βγούμε από το Ευρώ?
    ΝΑΙ, αλλά ΟΧΙ όπως θέλουν ΑΥΤΟΙ, αλλά όπως είναι ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ και αφού προηγουμένως ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!
    Και όταν έχεις φτάσει να ΕΙΣΑΓΕΙΣ το 70% των ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ δεν βγαίνεις από το Ευρώ!
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 70% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ!!!
    Όταν όμως συμβεί αυτό, τότε ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ να βγεις από το Ευρώ!!!

    ΜΑ, ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ Η ΔΡΑΧΜΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΤΕ???
    ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή