Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕKTAKTO> Αβραμόπουλος πρωθυπουργός. Στα άκρα η σύγκρουση Βενιζέλου-Σαμαρά για το αντιρατσιστικό!


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση Σαμαρά-Βενιζέλου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μια και βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη διεργασίες που μόνο ένας Νταν Μπράουν θα μπορούσε να τις υπογράφει.

Η κεντρική ιδέα που διαρρέεται από την Ιπποκράτους θέλει αλλαγή πρωθυπουργού και ανάληψη της σκυτάλης από τον Αβραμόπουλο-χωρίς να έχει ερωτηθεί για την ώρα ο υπ. Εξωτερικών. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έγινε αποδέκτης της οργής των Αμερικανών αλλά και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την απροθυμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα η απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου απειλεί και το κοινόελληνοισραηλινό υπουργικό συμβούλιο (G2G) μια και ο Νετανιάρχου που περίμενε να έχει τεθεί ήδη εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, δυσκολεύεται να βρει ελεύθερη ημερομηνία για το ταξίδι Σαμαρά στο Ισραήλ μέσα στον Ιούνιο!
Οσο αφορά τις σχέσεις με το Ισραήλ, καθόλου τυχαία δεν θα βρεθεί εκεί σε λίγες μέρες ο Αβραμόπουλος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με την Ουάσινγκτον.
Η παρουσία του Αβραμόπουλου στην ηγεσία της κυβέρνησης θα εξασφάλιζε στον Βενιζέλο μακροημέρευση και άλλοθι στον Πάστορα. Οσο για τον Σαμαρά το σενάριο είναι να μεταπηδήσει στην Προεδρία της Δημοκρατίας μην έχοντας υποστεί τη φθορά που έρχεται, ειδικά σε περίπτωση που, όπως όλα δείχνουν, η Μέρκελ έλθει δεύτερη στις γερμανικές εκλογές!
 Για την Χρυσή Αυγή τώρα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως αν τεθεί εκτός νόμου δεν θα έχει πρόσβαση στα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ-ειδικά στα μικρότερα κανάλια που ζουν από τις κρατικές διαφημίσεις και εύκολα θα κλείνανε αν παρανομούσαν.
Ετσι θα κατέληγε ένα κόμμα του περιθωρίου, ειδικά εαν είχαμε κυβερνήσεις οι οποίες δεν θα επέλεγαν ακραίες μορφές διακυβέρνησης οι οποίες είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής μια και οι εθισμένοι στην καταστολή πολίτες αντιδρούν σαν τον Σκύλο του Παυλώφ (plus μαζοζισμό) ζητώντας περισσότερη καταστολή και τρόμο στα οποία επενδύουν ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του.
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου