Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κιοτεύουν τα παλικάρια ωρέ;Μιχελάκης:Δεν έχουμε το δικαίωμα να κιοτέψουμε




"Ο πιο μεγάλος ασθενής στον Τόπο μας, αλλά και βασική αιτία της κρίσης που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες είναι ο δημόσιος τομέας. Μοναδικό εργαλείο για να αντιμετωπιστούν οι παθογένειές του, οι εστίες σπατάλης και διαφθοράς, είναι οι ριζικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες έχει δρομολογήσει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η τρικομματική κυβέρνηση. Αυτός είναι ο δρόμος και για την ΕΡΤ, που αποτελεί την πιο χαρακτηριστική μικρογραφία του Δημοσίου", τονίζει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, για το θέμα της ΕΡΤ.


"Όλοι όσοι βάλαμε πλάτη, στηρίζοντας επώδυνες αποφάσεις για να βγάλουμε τη χώρα από το γκρεμό και να την οδηγήσουμε στην ανάταξη, δεν έχουμε το δικαίωμα να κιοτέψουμε στην πιο κρίσιμη ώρα. Οι καιροί απαιτούν συναίσθηση ιστορικής ευθύνης και όχι κομματικά, συνδικαλιστικά ή προσωπικά προτάγματα", επισημαίνει ο κ. Μιχελάκης και προσθέτει:

"Το ζήτημα που προέκυψε με την ΕΡΤ μπορεί άμεσα να αντιμετωπιστεί εφόσον οι κυβερνητικοί εταίροι υιοθετήσουν την πρόταση ευθύνης που κατέθεσε χθες, με γραπτή δήλωσή του, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Κι αυτό είναι επιτακτικά αναγκαίο για να προχωρήσει αποφασιστικά το κυβερνητικό έργο, να συνεχιστεί ακόμη πιο γρήγορα η πορεία για την ανάταξη της Οικονομίας και να αποφευχθούν περιπέτειες για το λαό και την Πατρίδα μας".

πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου