Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ!!!



Κατεστημένη και κατευθυνόμενη ενημέρωση σημαίνει να δείχνεις την αλήθεια λέγοντας ψέματα ή να δείχνεις ψέματα και να λες την αλήθεια.
Η μεταπολίτευση της «κλεπτοκρατίας και της ατιμωρησίας» είναι οργανωμένη πολύ καλά. Ακόμη και τώρα που γράφω, προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό με αναίσχυντο φαρισαϊσμό και με πολύ προκλητικό τρόπο (λες και απευθύνεται σε χαχόλους) ότι δεν υπήρξε άθλιος μεταπολιτευτικός βίος και για όλα αυτά που μας συμβαίνουν ευθύνονται οι πολίτες αυτής της χώρας.

Στοχοποιούν με στρατηγική τακτική όποια κοινωνική ομάδα θέλουν και βάλλουν εναντίον της, τη στιγμή και το χρόνο, που αυτοί έχουν προεπιλέξει ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις, που θέλουν να τρέξουν ή να δημιουργήσουν. Προσπαθούν τα φερέφωνα της διαπλοκής, οι δούλοι των ξένων τραπεζιτών και fund να μας πείσουν με το έτσι θέλω, έχοντάς μας στοχεύσει και βομβαρδίσει εδώ και πολύ καιρό με το μεγάλο όπλο, που λέγεται προπαγάνδα και παραπληροφόρηση. Το μεγάλο πυρηνικό όπλο, που κατέχουν οι δοσίλογοι διαχειριστές του συστήματος το στρέφουν όπου θέλουν και όποτε θέλουν ανεξέλεγκτα μέχρι να γονατίσει αυτός ο λαός και να υποταχθεί ή να συμβιβαστεί. Θέλουν να σβήσουν από το σκληρό δίσκο της μνήμης μας τη διάλυση της οικονομίας, τους 2.000.000 ανέργους, τα εκατοντάδες χιλιάδες κλειστά καταστήματα, τους πενήντα χιλιάδες αστέγους, τις ουρές στα συσσίτια της εκκλησίας, τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τα υποσιτισμένα παιδιά (όποια απ’αυτά ζουν υποφερτά, βλέπουν καθημερινά τους γονείς τους στην κατάθλιψη). Προσπαθούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του ελληνικού έθνους. Χρεώνουν τρεις ολόκληρες γενιές (2η, 3η, 4η) να πληρώσει τα «σπασμένα» της διαπλοκής και των υπόδουλων πολιτικών της μεταπολίτευσης. Λες και ο τόπος αυτός δεν είναι ποτισμένος ήδη με το αίμα προηγούμενων γενεών.
Όλα προέρχονται από το έθνος και υπάρχουν υπέρ του έθνους.
Για αυτό και προσπαθούν να ποδοπατήσουν την εθνική κυριαρχία και να σκοτώσουν τη συνέχεια του έθνους. Δυστυχώς για αυτούς και τους εγχώριους δοσίλογους υποτακτικούς τους, εμείς είμαστε ένα έθνος. Είμαστε ένα έθνος φτωχό, γεμάτο όμως από ανθρώπους με μεγάλη καρδιά και ψυχή. Είμαστε ένα έθνος που αναγνωρίζονται οι αξίες στην ελληνική οικογένεια. Είμαστε ένα έθνος που δεν ξεχνούν οι γονείς την ύπαρξη των παιδιών τους μόλις κλείσουν τα 18. Είμαστε ένα έθνος που μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας με τους φίλους και τις οικογένειές μας και όχι με ψυχίατρους. Είμαστε ένα έθνος που είναι υπερήφανο για την κουλτούρα του και όχι για τους πολέμους του. Είμαστε ένα έθνος που δεν ντρεπόμαστε να δακρύσουμε. Είμαστε ένα έθνος που χορεύει όταν είναι λυπημένο. Είμαστε ένα έθνος που έχει μάθει να δουλεύει για να ζει και όχι να ζει για να δουλεύει. Είμαστε ένα έθνος που η λέξη φιλότιμο, δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να μεταφραστεί πουθενά στον κόσμο. Είμαστε ένα έθνος που σε κάθε σημείο του πλανήτη θα ακούς Έλληνες να φωνάζουν «αδελφέ» και «πατριώτη». Είμαστε ένα έθνος που γέννησε την δημοκρατία. Είμαστε ένα έθνος που γεννήθηκε να λέει «ελευθερία ή θάνατος». Είμαστε ένα έθνος που ο ουρανός του είναι μπλε και γεμάτο γλάρους.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ που όλοι αυτοί που το απαρτίζουν γενεές-γενεών ήταν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ.


Μακεδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου