Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το δώρο του δοσίλογου στον Μητσοτάκη...



ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ....

Φαίνεται πως ακόμα και μετά από 48 χρόνια το υπουργικό δίδυμο της κυβέρνησης Νόβα καλά κρατεί. Ο Πρωθυπουργός, εντολοδόχος της Τρόϊκας και της Γερμανικής Κυβέρνησης αποφάσισε να κάνει ένα τεράστιο δώρο σε αυτό το δίδυμο και ειδικά στον έναν από τους δύο για να ξεχαστεί η προδοσία του '93. 
Έτσι στον σημερινό ανασχηματισμό είδαμε να υπουργοποιεί κάποια άτομα και μέλη της Αγίας Οικογένειας, για να πάρει το συγχωροχάρτι από αυτήν,20 χρόνια μετά τη μεγάλη προδοσία. Ένας ακόμα λόγος αυτής του της πράξης είναι το ότι βρίσκεται δέσμιος των βουλευτών που ελέγχει στο κυβερνών η "Αγία Οικογένεια" και που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να του επιστρέψει την ίδια προδοσία με αυτή του '93. 

Ακόμα παρατηρήσαμε να ανασταίνει για 3η φορά το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αφού έβαλε στην κυβέρνηση και έθεσε ως συγκυβερνώντες του το κόμμα του 4%, κάνοντας έτσι ένα ακόμα δώρο στον δεύτερο που τυχαίνει να είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην «Εκδοτική Βορείου Ελλάδος» που ανήκει στους Χρήστο Λαμπράκη και Γιώργο Μπόμπολα, ιδρυτής της τράπεζας «ΕΓΝΑΤΙΑ» και πεθερός του Ε. Βενιζέλου.
Από αυτά τα λίγα μπορεί κάποιος να παρατηρήσει πως ο σημερινός πρωθυπουργός έχει χάσει την ισχύ του και δεν μπορεί με τίποτα να ηγηθεί της διακυβερνήσης του τόπου.
Αυτός ο ανασχηματισμός,δεν είναι παρά μία τελευταία ανάσα ζωής σε μία κυβέρνηση που βρίσκεται προ του τέλους της και που μόνο στόχο έχει να φέρει εις πέρας τις εντολές του Δ.Ν.Τ και της Μέρκελ, λίγο πριν ξεψυχήσει. 
Και επειδή σε αυτή την καταστροφή της Πατρίδας έπρεπε να είχε και τη στήριξη κι άλλων παραγόντων είπε να κάνει κάποια δωράκια που μάλλον και αυτά θα τα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.
Κύριε Σαμαρά η τελευταία πράξη του έργου πλησιάζει και η αλλαγή κομπάρσων που κάνατε, δεν θα άλλαξει το τέλος. Ένα τέλος που θα το δώσουν οι Έλληνες σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί όλοι έχουμε καταλάβει πλέον πως δεν κυβερνάτε εσείς, αλλά τα ξένα κέντρα.


Νοσταλγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου