Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τα άκουσε στα Τρίκαλα ο Χαρακόπουλος


Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έπεισε ούτε τους πληγέντες αγρότες από.. την πρωτοφανή χαλαζόπτωση, ούτε τους διαμαρτυρόμενους για το κλείσιμο της ΕΡΤ!
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επέλεξε να κάνει μια επίσκεψη «επικοινωνιακού» χαρακτήρα περισσότερο στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Πύλης στη Λυγαριά και ζήτησε από τους αγρότες που τον περίμεναν με αγωνία να κάνουν... γρήγορα τις δηλώσεις τους, προκειμένου να αποζημιωθούν «ίσως όχι σε τρεις μήνες όπως γίνονταν μέχρι το 2009, αλλά έστω και λίγο αργότερα».

Νωρίτερα τον είχαν υποδεχθεί «θερμά» μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας, από τους οποίους αρνήθηκε αρχικά να παραλάβει ψήφισμα, αν και τελικά το έπραξε στο τέλος δεχόμενος τετραμελή επιτροπή. Τότε τους είπε κιόλας πως «συμφωνεί και στηρίζει την Κυβερνητική επιλογή, η οποία ελήφθη στο ανώτερο δυνατό επίπεδο».
Στα... αξιοσημείωτα η λεκτική επίθεση που δέχθηκε από πολίτη.
Στα αξιοσημείωτα επίσης η έκκληση του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη να δει το θέμα με τα έργα του «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και η απάντηση του υπουργού ότι... «στο Υπουργείο μας έχουμε Υπουργό απ’ το ΠΑΣΟΚ, γ.γ. απ’ τη ΔΗΜ.ΑΡ. που είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα αυτό και εγώ που είμαι από τη Ν.Δ.»!... Η ασυνεννοησία σε... όλο της το μεγαλείο δηλαδή.

trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου