Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Θέμα αλλαγής Πρωθυπουργού θέτει ο Ψαριανός

Θέμα αλλαγής Πρωθυπουργού θέτει ο Ψαριανός
Θέμα αλλαγής του προσώπου του Πρωθυπουργού έθεσαν αρκετά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στις ομιλίες του στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε ότι  ίσως ο Φώτης Κουβέλης να πρέπει να θέσει στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών το θέμα αντικατάστασης του Πρωθυπουργού με κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής, εξηγώντας ότι πλέον ένα τέτοιο αίτημα έχει βάση μετά τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού, που , όπως φερεται να είπε, άλλα συμφωνούνται και άλλα στο τέλος δρομολογεί το Μέγαρο Μαξίμου.


Στην τοποθέτησή του, συμφώνησαν μέσα από τις ομιλίες του πολλά από τα 30 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και της ΚΟ. Σημειώνεται πάντως ότι η σχετική εισήγηση του κ. Κουβέλη ελήφθησαν ομόφωνα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης πήραν το λόγο όλα τα στελέχη της ηγεσίας του κόμματος και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και συζήτησαν εκτενώς όλες τις πολιτικές παραμέτρους και τα πολιτικά σενάρια που ενδέχεται να προκύψουν και τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρχικά συζητείτο το άνοιγμα της ΕΡΤ έστω και με πρόγραμμα επαναλήψεων, τα περισσότερα μέλη στην κοινή συνεδρίαση επέμειναν ότι αυτό αποτελεί μια κοροιδία , δεν εξασφαλίζει την εργασία των υπαρχόντων υπαλλήλων μέχρι την εξυγίανση και ότι ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας οφείλει να έχει ζωντανές εκπομπές και τουλάχιστον την στοιχειώδη ενημέρωση.

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χαρακτηριστιμοί και φράσεις όπως "αυταρχισμός", "αντιδημοκρατικά μέσα" "αιφνιδιασμός "και "υπέρβαση των ορίων που περιγράφονται στην προγραμματική συμφωνία των τριών" ακούστηκαν από πολλούς ομιλητές.

πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου