Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τα αμαρτωλά "deal" και οι εκλογές της 21ης Ιουλίου.





Το οδοιπορικό του προδιαγεγραμέννου φτιάσκου της τρικομματικής κυβέρνησης των Σαμαρά ,Βενιζέλου, Κουβέλη φαίνεται να φτάνει στο τέλος του.Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, σημασία δεν είχε ο προορισμός αλλά τα όσα διαδραματίστηκαν σε αυτή τη διαδρομή της τρόικας εσωτερικού.Κι αυτό γιατί ο προορισμός για το κυβερνητικό μόρφωμα ,ήταν ο εξευτελισμός του Έλληνα ,το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και η απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας, βάζοντας τους Γερμανούς επικυρίαρχους στην χώρα μας.



Η διαδρομή που χάραξαν οι πολιτικά υπεύθυνη αυτής της τραγωδίας άλλαξε πολλές κατευθύνσεις. Ξεκίνησε με μετριοπάθεια πορεύθηκε στο μεσαίο χώρο, συνέχισε με δεξιές και αριστερές ορθοπεταλίες αλλά κοινός τόπος ήταν η υποταγή στον ξένο παράγοντα.

Τώρα που τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν καλά και να φοβούνται τις εξελίξεις, που τρέχουν και προλαβαίνουν τον σχεδιασμό για την διαχείριση της κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν, ρίχνουν ο ένας το φταίξιμο στον άλλο, δημιουργώντας σκηνικό πόλωσης και ρήξης.Απόλυτα εικονικό όμως μιας και όλα φαίνεται να είναι προαποφασισμένα.
Ο Βαγγέλης ζορίζεται με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και ψάχνει νέους πόρους και επιδοτήσεις ο Κουβέλης βλέπει πως έχει εκφυλιστεί πλήρως το αριστερό του προφίλ και συνεχώς αιμαρραγεί και ο ΑΡΧΙ-ΤΕΚΤΩΝΑΣ του χάους Αντωνάκης με το όνομα, βλέπει πως με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς του πως έχασε την στήριξη των ως τώρα (φαινομενικά) στρατηγικών του συμμάχων και φοβούμενος την οργή του λαού επιχειρεί την ηρωική έξοδο. 

Ρομαντικός Έλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου