Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

O Καμμένος εμπόδιο σε Μέρκελ και Σαμαρά.



Το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ της Γερμανίδας που επιθυμεί να κρατεί σε ομηρία την Ευρώπη και του προσκυνημένου πρωθυπουργού της Ελλάδας περνάει δύσκολες στιγμές μιας και φήμες θέλουν την κ. Μέρκελ να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά και να του τα" έψαλε" για τα καλά.

Μεταξύ άλλων φαίνεται να του απαγόρευσε το ενδεχόμενο των εκλογών και του κατέστησε σαφές σε όλους τους τόνους πως πρέπει να κάνει ειδικό σχεδιασμό για την αποδυνάμωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου ο οποίος καλλιεργεί αρνητικό κλίμα στην Ελλάδα για τον Γερμανικό επεκτατισμό...
Φαίνεται να έχει αγχωθεί πολύ εν όψει των Γερμανικών εκλογών, ενώ έχει ενοχληθεί με την στάση του κ. Καμμένου απέναντι στο Γερμανό πρέσβη ,στο Δίστομο.....Εμείς θα τους συμβουλεύαμε  να μην υποτιμούν τον Ελληνικό λαό γιατί θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά!!!

Ο Σαμαράς πάντως συνεχίζει την πρόβα της στολής του τρίτου Ράιχ και αποκλείει τα νησιά και τα ακριτικά μέρη από την ενημέρωση ενώ πραξικοπηματικά πετάει στο δρόμο 2.500 οικογένειες.


thetida.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου