Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Το κράτος κατεβάζει ρολά και οι απατεώνες αποθρασύνονται


Του Κυριακίδη Παναγιώτη

Και η κυβέρνηση Σαμαρά είναι νομότυπη και όχι νόμιμη, όπως όλες οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις. Κατέχει την εξουσία προφασιζόμενη ένα εκλογικό ποσοστό το οποίο ήταν αποτέλεσμα απάτης του λαού. 

Αυτή η κυβέρνηση έπρεπε να έχει ήδη παυθεί, επειδή προξενεί πλείστα όσα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα, δημιουργεί νέα αδιέξοδα και οδηγεί την χώρα στο απόλυτο μηδέν, στην απόλυτη εξαθλίωση, αλλά και σε μία νέα εθνική τεραστίων διαστάσεων ήττα. 

Όσοι Έλληνες αντιλαμβάνονται το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχει σήμερα την χώρα, αλλά και το τραγικότατο αποτέλεσμα της ασκούμενης εξουσίας των ανθυπο-κυβερνώντων μαριονετών, έχουν υποχρέωση να συνταχθούν παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές τους (εντέχνως δημιουργημένες και τοποθετημένες από το σαθρό και απολύτως διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που βιάζει κατ' εξακολούθηση τη χώρα και επιτρέπει την μετατροπή της σε αποικία και χώρο εκποίησης) και να σταθούν απέναντι στα σκύβαλα που απειλούν ευθέως την συνολική ύπαρξη της Ελλάδας.


Οι ευθύνες των δουλικών των τραπεζών είναι τεράστιες και καταγεγραμμένες.
Όμως οι ευθύνες των πολιτών είναι ακόμη μεγαλύτερες, αφού έχουν την ιστορική ευθύνη να αποτρέψουν την καταστροφή και να οδηγήσουν την Ελλάδα στην ολική της επαναφορά.

Το κράτος κυριολεκτικά κατεβάζει ρολά. Υπάρχει για να εξυπηρετεί ένα χρέος που δεν ελέγχθηκε ποτέ και που οι εθελόδουλοι διαχειριστές του το πέρασαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Η ασυδοσία των ισχυρών γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και θύματά τους, είμαστε όλοι εμείς.

Δύο περιστατικά ενδιαφέροντα, για να καταλάβουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε:

1ο περιστατικό: Γυναίκα τρίτης ηλικίας πηγαίνει στην τράπεζα και πληρώνει το παράβολο του κτηματολογίου. Πηγαίνοντας στο γραφείο του κτηματολογίου την ενημερώνουν πως εδώ και δύο μήνες έχει δοθεί εντολή να μην εισπράττουν οι τράπεζες το σχετικό παράβολο (μόλις είκοσι ευρώ, στην συγκεκριμένη περίπτωση). Η γυναίκα επιστρέφει στην τράπεζα και ζητάει τα χρήματά της πίσω. Της αρνούνται. Πηγαίνει στον διευθυντή της τράπεζας, του δείχνει την απόδειξη κατάθεσης της ίδιας της τράπεζας και ο διευθυντής αρνείται να της τα επιστρέψει. Υπάρχει παράνομη είσπραξη και παρακράτηση χρημάτων από την τράπεζα, αλλά ο διευθυντής δεν συναινεί στη νομιμότητα. Η γυναίκα βρίζει επί μισή ώρα, αλλά δεν την απομακρύνει κανείς. Ούτε φωνάζουν την Αστυνομία... Γιατί άραγε; Και όμως για είκοσι ευρώ η τράπεζα δυσφημείται, ο διευθυντής εξευτελίζεται, αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αφτί. Στο τέλος η γυναίκα παίρνει όλα της τα χρήματα από την τράπεζα, διαγράφει τον λογαριασμό της και φεύγει ωρυόμενη.

2ο περιστατικό: Άνεργος καλείται να πληρώσει φόρο επειδή έχει μέρισμα από το πατρικό του σπίτι, στο οποίο δεν κατοικεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τη σύζυγό του. Ο φόρος ανέρχεται στο ύψος των 300 ευρώ! Ο λογιστής προειδοποιεί πως εάν υπάρχουν δάνεια τα οποία πληρώνονται θα πρέπει να δηλωθούν επειδή αποτελούν τεκμήριο εισοδήματος!!! Ο λογιστής τον ενημερώνει πως η πληρωμή των δανειακών υποχρεώσεών του τον εξαναγκάζει να πληρώσει για εισόδημα το οποίο ποτέ δεν είχε, και θεωρείται πως υποκρύπτει εισόδημα!!!
Κανένας δεν ρωτάει πως τα πληρώνει αυτά τα χρήματα και από που τα βρίσκει (τα πληρώνουν οι γονείς του από τις συντάξεις τους).
Κανένας δεν αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να τον κυνηγάει το κράτος - εφορία, επειδή προσπαθεί να είναι συνεπής, παρά το ότι δεν έχει να ζήσει ο ίδιος.
Κανένας δεν αναρωτιέται αν έχει τιμωρηθεί εκείνος που τον κατέστρεψε οικονομικά όταν κατέστρεψε την οικονομία και ο ίδιος έμεινε άνεργος.
Θα τιμωρηθεί όμως (απειλείται – τρομοκρατείται με πρόστιμο), επειδή παρά το ότι εξαπατήθηκε από τους κυβερνώντες που τον καθησύχασαν και πήρε δάνειο όταν ακόμη εργαζόταν, αυτός προσπαθεί να είναι συνεπής (για όσο ακόμη μπορεί)!!!

Αυτό το πράγμα εσείς το λέτε κράτος;
Αυτό το πράγμα εσείς το λέτε νομιμότητα;
Αυτό το πράγμα ξέρετε πως λέγεται;
Ληστεία, κανονικότατη. Είτε από την τράπεζα, είτε από την εφορία, ο πολίτης καταληστεύεται και είναι αδύναμος απέναντι σε κολοσσούς που δαπανούν τεράστιες ποσότητες χρήματος για να έχουν νομική κάλυψη, την ίδια στιγμή που ο άνεργος, εξαπατηθείς ή ληστευθείς πολίτης πρέπει να καταβάλει 100 ευρώ για το παράβολο της μήνυσης, 50 ευρώ για το δικαίωμα παράστασης και άγνωστο ποσό για δικηγόρο..., ενώ η υπόθεση θα δικαστεί μετά από μερικά χρόνια…

Υπάρχει ακόμη κανείς που ισχυρίζεται ότι δεν είχαν σχέδιο οι απατεώνες που ισχυρίζονται ότι μας διασώζουν;
Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως δεν έχουν και σήμερα σχέδιο αφανισμού μας;

Αν υπάρχει, μία ευχή του δίνω: Να ζήσει να δει τα παιδιά του να καταστρέφονται ολοκληρωτικά, επειδή ο ίδιος στήριξε ακούσια ή εκούσια μία φάρα ληστών, μία οργανωμένη πολιτική μαφία, ένα σύστημα που δεν διστάζει να παραβιάζει νόμους ή να νομοθετεί καταπατώντας βασικές αρχές του Συντάγματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου