Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Επιστολή Νικολόπουλου στον Μεϊμαράκη

Επιστολή Νικολόπουλου στον Μεϊμαράκη
Επιστολή Νικολόπουλου στον Μεϊμαράκη

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη απέστειλε την Τρίτη ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή τη μη εκπροσώπηση της ομάδας των ανεξαρτήτων Βουλευτών στη Διάσκεψη των Προέδρων της βουλής, μετά την προσχώρηση του Κώστα Μαρκόπουλου στην ΝΔ, ο οποίος ως πρόσφατα εκπροσωπούσε την ομάδα των ανεξαρτήτων.




Ακολουθεί η επιστολή του κ. Νικολόπουλου που κοινοποιήθηκε και στον Γενικό Διευθυντή

Κοινοβουλευτικού Έργου Βουλής



Αθήνα 02 Ιουλίου 2013



Κύριο

Ευάγγελο Μειμαράκη

Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων

Κύριε Γενικέ,

Μέχρι και σήμερα η ομάδα των Ανεξαρτήτων Βουλευτών εκπροσωπούντο στην Διάσκεψη των Προέδρων από τον συνάδελφο κ. Κ. Μαρκόπουλο. Μετά την προσχώρηση του στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας,  η ομάδα των Ανεξαρτήτων Βουλευτών θα πρέπει να συγκληθεί σε αίθουσα που θα μας παραχωρηθεί προκειμένου να εκλέξουμε τον νέο εκπρόσωπο μας.

Επίσης παρακαλώ πολύ να μας πληροφορήσετε για τους αποσπασμένους υπαλλήλους της Βουλής που έχετε διαθέσει στην ομάδα μας, καθώς και για τους τρόπους εκπροσώπησης των Ανεξαρτήτων Βουλευτών στους Διεθνείς Οργανισμούς.

Πιστεύω ότι, όπως κατά παραχώρηση δόθηκε -και σωστά- η λύση της εκπροσώπησης μας στην Διάσκεψη των Προέδρων έως σήμερα, κατά τον ίδιο τρόπο θα επιλύσετε και τα υπόλοιπα ζητήματα που μας αφορούν.

Η επιστολή αυτή σας αποστέλλεται με αφορμή πληροφορία που λάβαμε από τον κ. Ν. Μπάλτα, ότι δώσατε εντολή να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες  αντικατάστασης του κ. Κ. Μαρκόπουλου που εκπροσωπούσε την ομάδα των Ανεξαρτήτων Βουλευτών.

Σας ευχαριστώ, εν αναμονή απαντήσεων σας

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας

Κοινοποίηση:

Αθανάσιο Θεοδωρόπουλο

Γενικό Διευθυντή

Κοινοβουλευτικού Έργου Βουλής

Γραμματέα Διάσκεψης Προέδρων 



Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλος, ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση στην επιστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου