Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο προδότης Σαμαράς και η συμμορία των προσκυνημένων θα μας στερήσουν και το νερό...

Το δικαίωμα χρήσης νερού θέλουν να μας στερήσουν με νομοθετικό τερατούργημα η παρέα του Τόνι του κωλοτούμπα. Με νόμο του ελληνικού κράτους υποχρεώνουν τον Έλληνα πολίτη να δηλώνει το δικαίωμα χρήσης νερού.
Η σκοπιμότητα του όλου διακυβεύματος είναι προφανής: Στο βωμό του ξεπουλήματος και της πλήρους υποταγής στον ξένο παράγοντα που εποφθαλμιά την χώρα μας η δωσίλογη κυβέρνηση ,σχεδιάζει να ξεπουλήσει τον υδάτινο πλούτο της Ελλάδας και να φορολογήσει με δυσβάστακτα χαράτσια ακόμα και την μικρή γεώτρηση που μπορεί να έχει κάποιος στο σπίτι του. Το αποτέλεσμα αυτό του ευφυηουργήματος είναι να πούμε το νερό ,νεράκι...αφού πάρα πολύ είναι οι συμπολίτες μας που θα αδυνατούν να πληρώνουν τα δυσβάστακτα χαράτσια και το "κοινωνικό κράτος" θα τους σφραγίζει το νερό.
Άντε στην υγειά μας Έλληνες...και να μην ξεχνάμε ότι εμείς δώσαμε το δικαίωμα στον Γιωργάκη πρίν, τον Αντώνη και τον Μπένη ,τώρα για να μας καταστρέφουν τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας. Μάλλον κοντοζυγώνει η ώρα... σε εμάς έλαχε ο κλήρος να κάνουμε την ουσιαστική ρήξη και ανατροπή.Θα βρεθούμε ξανά...ο λαός θα ενωθεί σαν γροθιά και η δημοκρατία θα αποκατασταθεί ξανά χωρίς να εκμεταλλευτούν την σύγχρονη αποκατάσταση της επιτήδειοι όπως έκανε η γενιά του πολυτεχνείου και μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση.

Ρομαντικός Έλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου