Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δημήτρης Μαραβέλιας: «Παύω και διαγράφω τον Λιακόπουλο»

Φωτογραφία για Δημήτρης Μαραβέλιας: «Παύω και διαγράφω τον Λιακόπουλο»

Αντιδρώντας άμεσα και δείχνοντας μηδενική ανοχή, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με τον χρηματισμό του... Αντιδημάρχου Οικονομικών, Μάριου Λιακόπουλου, ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Δημήτρη Μαραβέλια, η παύση του Αντιδημάρχου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών, καθώς και η αναστολή της ιδιότητας μέλους του Συνδυασμού "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙ", «μέχρι την δικαστική διαλεύκανση της υπόθεσης» σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του Δημάρχου.


«Η απόλυτη διαφάνεια στην Διοίκηση του Δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και για εμένα προσωπικά, μπροστά στην οποία φιλικές και πολιτικές σχέσεις μπαίνουν στην άκρη» συμπλήρωσε η ανακοίνωση του Δημάρχου Χαϊδαρίου.

Πληροφορίες του epoli.gr κάνουν λόγο πως, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας, με το άκουσμα της είδησης έπεσε κυριολεκτικά από τα σύννεφα, μην περιμένοντας τέτοια "συμπεριφορά" από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και στενό συνεργάτη του. 



Από την πρώτη στιγμή θέλησε την παύση του Αντιδημάρχου και την διαγραφή του από τον Συνδυασμό "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙ", παρά τις "φωνές" ψυχραιμίας, που του ζητούσαν να εξετάσει όλες τις πτυχές του θέματος -θέση του Αντιδημάρχου - γεγονός που αποδεικνύεται από την άμεση αντίδρασή του, με την παύση και τη διαγραφή του Αντιδημάρχου.

Για το θέμα -όπως πληροφορούμαστε- υπήρξε αντίδραση κι από τη Συγγρού, μιας και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, ηγούνται του Τομέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.



epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου