Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ''ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ'' ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ...

...ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ- ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ...
Προφορική επίπληξη δέχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές της Ν.Δ. Ν. Κακλαμάνης και Δ. Κυριαζίδης, οι οποίοι δεν ψήφισαν την τροπολογία...
για την ένταξη στην κινητικότητα των εκπαιδευτικών με μεταπτυχιακά ή διδακτορικά των οποίων καταργούνται οι ειδικότητας από την τεχνική εκπαίδευση. Κατά την συζήτηση στη Βουλή του φορoλογικού νομοσχεδίου, όπου είχε ενταχθεί η συγκεκριμένη τροπολογία, οι δύο Βουλευτές δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν παρών.

Στο μέτρο της επίπληξης προχώρησε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Θ. Μπούρας, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρωθυπουργό, με πρωτοβουλία του τελευταίου. «Αν σε οποιαδήποτε μελλοντική ψηφοφορία σχετική με προαπαιτούμενα, προκειμένου δηλαδή η Ελλάδα να πάρει την αναγκαία δόση του δανείου, ώστε να βγούμε επιτέλους από την κρίση, υπάρξει διαφοροποίηση βουλευτή από τη θέση της κυβέρνησης, τότε η Ν.Δ. θα είναι υποχρεωμένη να διαγράψει τον Βουλευτή αυτόν», τους είπε ο Θ. Μπούρας μεταφέροντας το μήνυμα του Πρωθυπουργού.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο βουλευτών διαψεύδει ότι τους έγινε επίπληξη, ενώ πηγές προσκείμενες στον Πρωθυπουργό επιμένουν ότι στον ένα βουλευτή η επίπληξη έγινε διά σώζης και στον άλλο τηλεφωνικά.




Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου