Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "Ολέθριο λάθος η κινητικότητα - Τι οριζόντιες σφαγές είναι αυτές;"


«Είναι ολέθριο λάθος και τα λάθη δεν διορθώνονται με καινούργια λάθη, ούτε με εμμονές, ούτε με εγωισμούς» είπε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και νυν δήμαρχος Πειραιά για το πρόγραμμα κινητικότητας και τις απολύσεις στο Δημόσιο, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

«Είναι σαν να έχουμε έναν ασθενή και κάποιος να αποφασίζει χειρουργείο, αλλά όχι που το χειρουργείο, ότι έχουμε πρόβλημα στους πνεύμονες, αλλά αρχίζουμε και κόβουμε...Θα γίνει καλά ο ασθενής;» σημείωσε με νόημα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.


«Τι είδους στοχοποίηση είναι αυτή. Σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί. Οριζόντιες σφαγές. Τι είδους επιπολαιότητα, προχειρότητα, βιασύνη και εφιαλτικό χτύπημα, είναι αυτά που γίνονται, στην ίδια την πολιτική δημοκρατία!» αναρωτήθηκε με έμφαση και χωρίς να... μασάει καθόλου τα λόγια του παρότι κορυφαίο στέλεχος της κυβερνητικής παράταξης.

Ας τα ακούσουν οι "καθ' ύλην αρμόδιοι" μήπως και θορυβηθούν. Αλλά αυτοί παίρνουν αποφάσεις τόσο κοντόφθαλμα, που είναι προφανές ότι δεν διαβλέπουν τους κινδύνους που βρίσκονται προ των πυλών...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου